Παρακολουθήστε το βίντεο από το Live streaming, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, με ομιλήτρια την Ελένη Σαραντίνου.

Μέσα από το «Ευημερώ» ευελπιστούμε να αναπτύξουμε ένα γόνιμο πλαίσιο επικοινωνίας, ενημέρωσης και μάθησης, με στόχο την ώθηση στην Προσωπική Ανάπτυξη και την Ολιστική Υγεία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Υoutube για να δείτε όλα τα βίντεο του Ευημερώ:
Youtube: https://tinyurl.com/Evimero

Η πρόοδος είναι που μας παρακινεί με χαμόγελο, όχι η τελειομανία, όχι ο πόνος, όχι η θυσία. Κάθε φορά που νιώθουμε ότι η καρδιά μας ανοίγει και ελπίζει, ξέρουμε ότι είμαστε σε σωστή κατεύθυνση. Η πρόοδος έρχεται βήμα βήμα σταθερά και νιώθουμε σιγουριά και απόλαυση.

Σε αυτή τη συνάντηση αναφερόμαστε σε 5 παράγοντες κλειδιά για να προχωράμε εύκολα και αποτελεσματικά προς αυτά που θέλουμε και ονειρευόμαστε. Μιλάμε για τη λειτουργία του μυαλού και της καρδιάς και πώς όταν συντονίζονται, το όραμά μας γίνεται πραγματικότητα με τον πιο φυσιολογικό τρόπο.

Η Ελένη Σαραντινού είναι εκπαιδεύτρια NLP (NLP trainer), NLP & Life Coach, μητέρα και ταξιδιώτης του κόσμου. Όπως δηλώνει η ίδια, τίποτα δεν της δίνει περισσότερη χαρά, από το να μοιράζεται ότι έχει μάθει και να μαθαίνει συνεχώς, μαζί μας.

 

Newsletter εγγραφή

 

Ελένη Σαραντινού
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Ελένη Σαραντινού (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας