Παρακολουθήστε το βίντεο από το Live streaming, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, με ομιλητή τον Αλέξανδρο Τηλικίδη και συντονίστρια τη Μαριάννα Χρυσικάκου.

Μέσα από το «Ευημερώ» ευελπιστούμε να αναπτύξουμε ένα γόνιμο πλαίσιο επικοινωνίας, ενημέρωσης και μάθησης, με στόχο την ώθηση στην Προσωπική Ανάπτυξη και την Ολιστική Υγεία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Υoutube για να δείτε όλα τα βίντεο του Ευημερώ:
Youtube: https://tinyurl.com/Evimero

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε περισσότερα για την προσπάθεια διαφύλαξης και προάσπισης της υγείας μας αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε αξιοποιώντας τη θεραπευτική παράδοση του τόπου μας.

Εφαρμοσμένες θεραπευτικές πρακτικές από την αρχαιότητα, τους βυζαντινούς χρόνους μέχρι και σήμερα διερευνώνται με αξιοπιστία, τεκμηριώνονται, εφαρμόζονται και παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση, την πρόληψη και την ενημέρωση σχετικά με τη διαφύλαξη της υγείας.

25 Μαρτίου, Online 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακής Ελληνικής Λαϊκής Ιατρικής | Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής https://traditionalhellenicmedicine.gr/

 

Newsletter εγγραφή

 

Ακαδημία

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας