Βίντεο | Καθαρίζουμε τη ψυχή, το σώμα και το χώρο μας με τη μέθοδο Pranic Healing

0
967

“Την Πέμπτη 9/1 βρεθήκαμε στο Πρωινό του Αντ1, με σκοπό να παρουσιάσουμε την μέθοδο του MCKS Pranic Healing.

Ήταν μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσουμε σε μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων που μας παρακολούθησαν, τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα της ενεργειακής θεραπευτικής πρακτικής που για εμάς και χιλιάδες άλλους ανθρώπους ανά τον κόσμο υπήρξε καταλυτική για την προσωπική μας εξέλιξη. Αν και ο χρόνος που είχαμε ήταν περιορισμένος, αναφερθήκαμε σε τεχνικές και εργαλεία που χρησιμοποιούμε στο Pranic Healing για τον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου, αλλά και την αυτοθεραπεία μας.

Για τον καθαρισμό του χώρου, όπως μαθαίνουμε στο Σεμινάριο:‘ Psychic Self Defense’, μιλήσαμε για την ιδιότητα που έχουν κάποια φυτά να καθαρίζουν ενεργειακά το χώρο. Έτσι αναφερθήκαμε στον κάκτο, τα αγκάθια του οποίου διαλύουν την ενεργειακή συμφόρηση.

Παρουσιάσαμε τη συνταγή για το “Pranic Healing Spray” που μαθαίνουμε στο Βασικό Σεμινάριο, το οποίο μπορούμε να παρασκευάσουμε με αιθέρια έλαια, οινόπνευμα, νερό και αλάτι.

Επιπλέον, μιλήσαμε για την χρήση του αλατόνερου σε διάφορες περιπτώσεις (για καθαρισμό του χώρου και του ενεργειακού μας σώματος) και για τη χρήση των αρωματικών sticks.

Ευχαριστούμε την Φαίη Σκορδά και όλο το επιτελείο της εκπομπής της που μας υποδέχτηκαν με εγκαρδιότητα και μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε έναν εναλλακτικό τρόπο να κάνουμε τη ζωή μας ομορφότερη!”

Chiara Perfetti και Γιώργος Σταούλης για το RAMA – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο :

 

Newsletter εγγραφή

 

RAMA

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας