Βίντεο | Μaster Co | Ο διαλογισμός Ευημερίας του Master Choa kok Sui

0
334

Ο Διαλογισμός Ευημερίας του Master Choa kok Sui είναι πολύ σημαντικός. Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουμε υποσυνείδητες αρνητικές σκέψεις για τα χρήματα ή όπως ονομάζεται Συνείδηση Φτώχειας την οποία οι άνθρωποι έχουν στα ενεργειακά τους σώματα.

 

ειδικά αν ένας άνθρωπος έχει μεγαλώσει σε ένα πολύ αυστηρό θρησκευτικό περιβάλλον, έχει πολλές τύψεις με το ότι είναι ευήμερος. Έτσι, όταν η ζωή τους βελτιώνεται και θέλουν να είναι πιο ευήμεροι και να έχουν περισσότερη αφθονία, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτοί οι σπόροι έρχονται στην επιφάνεια και αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους.

Τώρα, πολλές χώρες έχουν αντιμετωπίσει ένα επίπεδο οικονομικής κρίσης. Είναι πολύ σημαντικό κάποιος να κάνει το Διαλογισμό της Ευημερίας για να αποφεύγει αυτή η αρνητικότητα και αυτή η ενέργεια της Φτώχειας που αιωρούνται στο περιβάλλον αυτών των χωρών να μπει και να απορροφηθεί από το σύστημά του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί τον Master Co, όπου μιλάει για τον τρόπο που μπορείτε να έλξετε τη χαρά και την ευημερία στη ζωή σας:

 

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το “Αλλαγή Πορείας: Ευημερία ! ,  που ξεκινάει την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα από τους Chiara Perfetti & Γιώργο Σταμούλη.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο ομιλιών, σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων «Ευημερώ», που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή μαζί με επιλεγμένους εισηγητές.

 

Newsletter εγγραφή

 

RAMA

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας