Ο Διαλογισμός Ευημερίας του Master Choa kok Sui είναι πολύ σημαντικός. Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουμε υποσυνείδητες αρνητικές σκέψεις για τα χρήματα ή όπως ονομάζεται Συνείδηση Φτώχειας την οποία οι άνθρωποι έχουν στα ενεργειακά τους σώματα.

 

ειδικά αν ένας άνθρωπος έχει μεγαλώσει σε ένα πολύ αυστηρό θρησκευτικό περιβάλλον, έχει πολλές τύψεις με το ότι είναι ευήμερος. Έτσι, όταν η ζωή τους βελτιώνεται και θέλουν να είναι πιο ευήμεροι και να έχουν περισσότερη αφθονία, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτοί οι σπόροι έρχονται στην επιφάνεια και αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους.

Τώρα, πολλές χώρες έχουν αντιμετωπίσει ένα επίπεδο οικονομικής κρίσης. Είναι πολύ σημαντικό κάποιος να κάνει το Διαλογισμό της Ευημερίας για να αποφεύγει αυτή η αρνητικότητα και αυτή η ενέργεια της Φτώχειας που αιωρούνται στο περιβάλλον αυτών των χωρών να μπει και να απορροφηθεί από το σύστημά του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί τον Master Co, όπου μιλάει για τον τρόπο που μπορείτε να έλξετε τη χαρά και την ευημερία στη ζωή σας:

 

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το “Σεμινάριο GMCKS Pranic Healing (BASIC)”,  που πραγματοποιείται Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα από το Rama.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο ομιλιών, σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων «Ευημερώ», που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή μαζί με επιλεγμένους εισηγητές.

RAMA

O Rama – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga, είναι από το 2006 επίσημος οργανισμός για τη διδασκαλία και την περαιτέρω διάδοση του έργου του Grand Master Choa Kok Sui στην Ελλάδα.
Ο Rama διοργανώνει σε μηνιαία βάση σεμινάρια, διαλέξεις, ομαδικούς διαλογισμούς Pranic Healing και Arhatic Yoga, ανοικτές εκδηλώσεις και άλλες θεματικές ημερίδες με τη συμμετοχή εξαιρετικά έμπειρων θεραπευτών και Δασκάλων του Pranic Healing από ολόκληρο τον κόσμο.
Μέσω του Rama έχουν μεταφραστεί τα περισσότερα βιβλία του Pranic Healing στα ελληνικά και έχει δημιουργηθεί με ελληνική καθοδήγηση το πρώτο CD του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές το 2006.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του RAMA
RAMA

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ζώντας σαν ξωτικό

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας