Ο Γιώργος Σταμούλης, επικεφαλής του Rama-Ελληνικού Οργανισμού Pranic Healing & Arhatic Yoga, εξηγεί τι είναι και πως λειτουργεί η ενεργειακή μέθοδος θεραπείας Pranic Healing.

Τo Pranic Healing είναι ένα ενεργειακό σύστημα θεραπείας το οποίο ανέπτυξε ο Master Choa Kok Sui. Bασίζεται στην αναγνώριση της ύπαρξης του ενεργειακού σώματος, το οποίο εκτείνεται πέρα από το φυσικό σώμα και αλληλεπιδρά με αυτό. Δεδομένου ότι οποιαδήποτε ανισορροπία στο φυσικό επίπεδο εκδηλώνεται πρώτα στο ενεργειακό, ο Master Choa Kok Sui έπειτα από πολλά χρόνια μελέτης ενεργειακών πρακτικών και πειραματισμού συνέθεσε ένα σύγχρονο σύστημα θεραπείας που χρησιμοποιεί το prana (ζωτική ενέργεια) για να βελτιώσει την σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου.

Αποτελεί ένα εξελιγμένο αλλά απλό στην εφαρμογή του σύστημα ενώ σαν μέθοδος ΔΕΝ χορηγεί φάρμακα, ΔΕΝ αγγίζει το σώμα του ασθενή και έχει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα. Η προσέγγισή του βασίζεται στη δημιουργία μιας ενεργειακής σταθερότητας στο ανθρώπινο σώμα η οποία σκοπεύει να ενισχύσει και να επιταχύνει την έμφυτη ικανότητά του για αυτοθεραπεία, γεγονός που σημαίνει ότι κανείς δεν θεραπεύει κανέναν αλλά απλά βοηθάμε το σώμα να επιτυγχάνει ταχύτερα ισορροπία. Το Pranic Healing βασίζεται σε πρωτόκολλα ανακουφίζοντας άμεσα μια ευρεία γκάμα σωματικών και ψυχολογικών παθήσεων αλλά και εξαρτήσεων όπως είναι το κάπνισμα. Ενδεικτικά, το Pranic Healing μπορεί να αντιμετωπίσει πονοκεφάλους, άγχος και stress, τραυματισμούς, αλλεργίες, υπέρταση και πολλά περισσότερα.

Ο επικεφαλής του Rama, Γιώργος Σταμούλης εκπαιδεύτηκε στο Pranic Healing πριν από 10 χρόνια στην Ιταλία και σήμερα είναι πιστοποιημένος δάσκαλος των σεμιναρίων: Basic, Advanced και Psychotherapy στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Rama το 2006, προωθεί σταθερά την εφαρμογή των τεχνικών του Pranic Healing ως συμπληρωματική ενεργειακή θεραπεία, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και υγείας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη!

Εάν θεωρείτε το βίντεο ενδιαφέρον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το σεμινάριο: «Επιτυχία και Ευημερία». Πραγματοποιείται την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, από τους Γιώργο Σταμούλη και Chiara Perfetti.

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το “Αλλαγή Πορείας: Ευημερία ! ,  που ξεκινάει την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα από τους Chiara Perfetti & Γιώργο Σταμούλη.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο ομιλιών, σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων «Ευημερώ», που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή μαζί με επιλεγμένους εισηγητές.

Πηγή: pranichealing.gr
 

Newsletter εγγραφή

 

RAMA

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας