Aποκωδικοποιώντας τα Μαθήματα Θαυμάτων

Περιγραφή

Τα Μαθήματα Θαυμάτων (Μ.Θ.) –το σύστημα αυτοεκπαίδευσης και πνευματικής σκέψης που διδάσκει την αγάπη και τη συγχώρεση– έχουν αιχμαλωτίσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων. Εκεί που κάποτε κυριαρχούσαν ο φόβος και ο πόνος, τα Μαθήματα προσφέρουν εσωτερική γαλήνη και η θεραπευτική δύναμη του συμπαντικού τους μηνύματος παραμένει αξεπέραστη. Πολλοί μαθητές, όμως, αναφέρουν πως δυσκολεύονται να συλλάβουν τις αρχές τους ή να ακολουθήσουν τα μαθήματα. Έτσι, ακόμη κι αν αναζητούν την πνευματική ελευθερία που προσφέρουν τα μαθήματα, αφήνουν το βιβλίο, ελπίζοντας να το κατανοήσουν στο μέλλον.

Ο Alan Cohen, μαθητής των ΜΘ και δάσκαλος εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια, παίρνει τις υψηλές ιδέες των Μαθημάτων και τις κατεβάζει στη γη, μέσα από 22 περιεκτικά και κατανοητά κεφάλαια. Γεμάτος από διασκεδαστικά παραδείγματα, ιστορίες και τρόπους εφαρμογής των Μαθημάτων στην καθημερινότητά μας, αυτός ο μοναδικός, φιλικός προς τον αναγνώστη οδηγός, είναι ανεκτίμητος τόσο σε νέους, όσο και σε παλαιούς μαθητές των ΜΘ.

Το βιβλίο

Συγγραφέας: Αlan Cohen
Τίτλος: Aποκωδικοποιώντας τα Μαθήματα Θαυμάτων
ISBN : 978-618-5093-79-2
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Τιμή: 16,80
Σελίδες: 352
Είδος: Δοκίμιο

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Άλαν Κοέν είναι συγγραφέας 24 πετυχημένων εμπνευστικών βιβλίων συμπεριλαμβανομένου του μπεστ-σέλερ “A Deep Breath of Life (Μια Βαθιά Ανάσα Ζωής)”. Έχει συνεισφέρει στην πολύ επιτυχημένη σειρά βιβλίων Chicken Soup for the Soul (Βάλσαμο για την Ψυχή) και είναι ιδρυτής και διευθυντής του Ιδρύματος Ολιστικού Life Coaching. Τα βιβλία του (που έχουν μεταφραστεί σε 24 γλώσσες) και τα σεμινάριά του έχουν αγγίξει τη ζωή εκατομμυρίων που έχουν βρει το θάρρος να πιστέψουν στον εαυτό τους και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

www.alancohen.com

Απoσπάσματα από το βιβλίο

Όταν αντιμετωπίζουμε μια ασταμάτητη ροή περίπλοκων επιλογών, η ζωή μπορεί να φαίνεται ότι μας συνθλίβει: Πώς θα συνδεθώ με τον σύντροφο της ζωής μου; Πώς θα πληρώσω τους λογαριασμούς αυτού του μήνα; Υπάρχει εργασία που να μου αρέσει αλλά και να μου αποφέρει ένα καλό εισόδημα; Πώς θα γίνω (ή θα παραμείνω) υγιής; κ.ο.κ. Πίσω όμως από όλες αυτές της φαινομενικές επιλογές, η μόνη πραγματική επιλογή είναι ανάμεσα στον φόβο και την αγάπη. Ο φόβος προκαλεί πόνο και η αγάπη φέρνει τη θεραπεία. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Ο νους που φοβάται υφαίνει έναν περίπλοκο ιστό που κάνει τις κακουχίες του υλικού κόσμου να φαντάζουν αναπόφευκτες. Τα ΜΘ μας λένε πως η ζωή δεν είναι ανάγκη να είναι δύσκολη και πως μπορούμε να αποδράσουμε τελειωτικά από τον κόσμο που κατασκευάζει ο φόβος μας. Αν συνειδητοποιήσετε πως κάθε απόφαση συμπυκνώνεται στην επιλογή ανάμεσα σε αυτό που θεραπεύει και αυτό που πληγώνει και απαντάτε στον φόβο με την αγάπη, θα βρείτε την ειρήνη που ψάχνετε.

Όταν έχεις μάθει να συναποφασίζεις με τον Θεό, όλες σου αποφάσεις παίρνονται εύκολα και σωστά, σαν ανάσες. Δεν υπάρχει κόπος· και θα οδηγηθείς στο δρόμο σου με πραότητα, σαν σε ευκολοδιάβατο θερινό μονοπάτι.

Ο σκοπός του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας είναι να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό το εύκολο μονοπάτι. Θα κατεβάσουμε τα Μαθήματα Θαυμάτων στη γη· θα μεταφράσουμε τις υψηλές και μακρόπνοες αρχές του σε πρακτικά και ευκολονόητα εργαλεία· και θα μπορέσετε να εφαρμόσετε την αλήθεια τους στην καθημερινότητά σας, ώστε η ζωή σας να βελτιωθεί.

Μαθήματα Θαυμάτων

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο [email protected]
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας