“Ήρθε η ώρα που περιμέναμε με τόση ανυπομονησία όλο το καλοκαίρι! Με πολλή συγκίνηση και χαρά τα σας περιμένω τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, στην Έκθεση βιβλίου, στο Ζάππειο, όπου θα γίνει η παρουσίαση του νέου μου βιβλίου “Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας” στο περίπτερο 30 των εκδόσεων βιβλιοπωλείο Ψαράς, εκδόσεις Δίον.

Τα πρώτα αντίτυπα του θα είναι διαθέσιμα προς αγορά, ενώ από τις 8 έως τις 10 το βράδυ θα βρίσκομαι εκεί και προσωπικά για υπογραφή αντιτύπων και απάντηση ερωτήσεων, όπως και για να βρεθούμε προσωπικά και να γιορτάσουμε μαζί αυτή την υπέροχη, πολυαναμενόμενη στιγμή! Σας περιμένω όλους!”

Shakila-Ιωάννα Μπράτη

Περιγραφή του βιβλίου

Ένα βιβλίο οδηγός στην εξερεύνηση της φύσης και της ενέργειας. Στόχος του, η προστασία η δική μας, των δικών μας ανθρώπων και του προσωπικού μας χώρου.

Ένα εγχειρίδιο που κρατά τα μυστικά του εξαγνισμού της ενέργειας, μέσα από γνώσεις που προέρχονται από το φυτικό και το ορυκτό βασίλειο, που μας μαθαίνει να συνεργαζόμαστε με τη δόνηση της φύσης, μέσα από εφαρμογές όπως η παρασκευή θυμιαμάτων, τα λουτρά, τα κρυσταλλικά grid, το κρυσταλλικό νερό, τα εγχύματα και τα αφεψήματα βοτάνων – αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους απλούς τρόπος κατανόησης του πώς συνδεόμαστε με τον κόσμο γύρω και μέσα μας.

Η χρήση των ορυκτών, των βοτάνων, των αιθερίων ελαίων, αλλά και η γνώση του προσωπικού μας συστήματος, της αύρας, των ενεργειακών μας κέντρων και του δυναμικού που φέρουν στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη τους, προσθέτουν πολύτιμες γνώσεις στην εδραίωση της προστασίας και στην εναρμόνιση της ενέργειάς μας σε καθημερινή βάση. Προσθέτοντας σε αυτά τον τρόπο εργασίας με ενεργειακά εργαλεία, όπως το εκκρεμές και τα ενεργειακά διαγράμματα, ανοίγουμε ένα σίγουρο μονοπάτι ασφάλειας και σιγουριάς, που μπορεί να υπερνικήσει κάθε αβεβαιότητα που στέκεται ανάμεσα σε εμάς και την πραγματική γαλήνη, ευημερία και συναισθηματική ισορροπία.

Το βιβλίο

Συγγραφέας: Shakila-Ιωάννα Μπράτη
Εκδόσεις: Δίον
Σελίδες: 556
Διαστάσεις:21× 14 εκ.
Έτος έκδοσης: 2019
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN : 618-5054-56-6

Βιογραφικό συγγραφέα

Η Shakila Ιωάννα Μπράτη είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια με εμπειρία 25 ετών στο χώρο των Εναλλακτικών Θεραπείων. Η ιδιαίτερη αγάπη και ειδίκευσή της είναι στον τομέα της Κρυσταλλοθεραπείας, της οποίας ξεκίνησε το κίνημα στην Ελλάδα. Το «Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας» αποτελεί το τρίτο της συγγραφικό έργο και αποτελεί έμπνευση που προέρχεται από πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση στο κομμάτι του ενεργειακού καθαρισμού.

Πηγή: psarasbooks.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας