Ανακάλυψε τον Συμπαντικό σου Εαυτό και Γιατί είναι Σημαντικό να το κάνεις

Τι προηγήθηκε τη Μεγάλης Έκρηξης;
Από τι είναι φτιαγμένο το Σύμπαν;
Πώς άρχισε η ζωή;

 

Σ’ αυτό το πρωτοποριακό νέο βιβλίο, ο συγγραφέας των μπεστσέλερς Deepak- Chopra ενώνει τις δυνάμεις του με τον κορυφαίο φυσικό Μηνά Καφάτο για να υποστηρίξουν ότι η επιστήμη πρέπει να υιοθετήσει νέες μεθόδους για να απαντήσει σε μερικά βασικά ερωτήματα, όπως «Πώς είναι τόσο τέλεια συνταιριασμένα τα πάντα στο σύμπαν;» και «Από πού προήλθε ο χρόνος;»

Παρουσιάζουν εννέα από αυτά τα ερωτήματα, τους μεγαλύτερους και πιο πολύπλοκους γρίφους που αντιμετωπίζει σήμερα η επιστήμη. Σκοπός τους είναι να φέρουν στο φως την κρυμμένη σχέση μας με την πραγματικότητα και οι απαντήσεις τους παρουσιάζουν μια τολμηρή νέα κατανόηση του ποιοι είμαστε και πώς να φτάσουμε στο μέγιστο δυναμικό μας.

Ο Chopra και ο Καφάτος αποκαλύπτουν ένα μυστικό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας: κατοικούμε σε ένα ενσυνείδητο σύμπαν, ένα σύμπαν που αποκρίνεται στο πώς σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε. Και αυτό το ανθρώπινο σύμπαν είναι το αληθινό σύμπαν, το μόνο που έχουμε.

Μια στροφή προς μια νέα ιδεολογική δομή, συμβαίνει αυτή τη στιγμή – και είναι προσωπική. Η πραγματικότητα στην οποία κατοικούμε θα είναι δική μας για να την ενστερνιστούμε ή να την αλλάξουμε.

Το βιβλίο:

Ξενόγλωσσος τίτλος: You are the Universe: Discovering your Cosmic Self and Why it Matters
Συγγραφείς: Τσόπρα Ντίπακ, Καπάτος Κ. Μηνάς
Μετάφραση: Καρακατσάνη Ρένα
Εκδόσεις: Ασημάκης Π.
Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2017
Σελίδες: 240
Διαστάσεις: 16 x 24 εκ.
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-7582-94-2

Βιογραφικά συγγραφέων:

Ο Deepak Chopra, M.D., F.A.C.P., είναι συνιδριτής του Chopra Center for Wellbeing, Chopra Foundation, και παγκοσμίου φήμης πρωτοπόρος στην ολιστική ιατρική και στην προσωπική ανάπτυξη. Είναι πιστοποιημένος ιατρός στην παθολογία, την ενδοκρινολογία και το μεταβολισμό. Είναι μέλος του Αμερικανικου Κολεγίου Ιατρών, μέλος της αμερικανικής Εταιρείας Ενδοκρινολόγων και κλινικός καθηγητής της Σχολής Οικογενειακής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στον Σαν Ντιέγκο. Έχει γράψει πάνω από 85 βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 43 γλώσσες, πολλά από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των μπεστσελερσ του New York Times. Το Είσαι το Σύμπαν, που συνέγραψε με τον φημισμένο Έλληνα κβαντικό φυσικό και κοσμηλόγο Μηνά Καφατο, είναι το πιο πρόσφατο βιβλίο του.(www.deepakchopra.com)

Ο Δρ. Μηνάς Καφάτος είναικαθηγητής στην έδρα Υποογιστικής Φυσικής Fletcher Jones και διευθυντής του Κέντρου Μοντελοποίησης Γήινων Συστημάτων και Παρατηρήσεων του Πανεπιστημίου Chapman, εξέχων επισκέπτης καθηγητής στο Τμήμα Περιβαλλοντικών Επιστημών και Οικολογικής Μηχανικής καθώς και σύμβουλος στο BK21 Plus Ecoleader του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Πανεπιστημίου τςη Κορέας, συνεργαζόμενος ερευνητής στπ Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και εκτελεστικός διευθυντής του ιδρύματος, Nalanda για Σπουδές και Έρευνες Συνειδητότητας. Έχει συγγράψει περισσότερα από 315 άρθρα και είναι συγγραφέας ή εκδότης 17 βιβλίων. Το Είσαι το Σύμπαν, που έχει σσυγγράψει με τον Deepak Choopra, είναι το πιο πρόσφατο βιβλίο του. Διατηρεί blog στη Huffington Post.
www.menaskafatos.com

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: yatu.gr/vivlia/eisai-to-siban/

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας