Βιβλίο | Εσωτερική Φωνή

0
54

Συνδέσου με τη δύναμή σου

Μια συλλογή κειμένων όπου η Εύη Ζουρούδη με διαισθητική γραφή αποτυπώνει την εσωτερική της φωνή.
Μέσα από τα κείμενά της, μας οδηγεί να αναγνωρίσουμε και να εμπιστευτούμε τη δική μας εσωτερική φωνή ώστε να ανακαλύψουμε και να συνδεθούμε με την πηγαία αληθινή μας δύναμη.

 

Το βιβλίο:

Εσωτερική φωνή

Συγγραφείς: Ζουρούδη Έυη
Εκδόσεις: Εκδόσεις Ζουρούδη
Σελίδες: 80
Τιμή: 12,80€
Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
ISBN: 9786188517127

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ζουρούδη. Θα το βρείτε εδώ

«Η Εύη με το σπάνιο προσόν της διεισδυτικότητας που διαθέτει εισχωρεί στην ανθρώπινη ψυχή και την βοηθά στην πνευματική της πραγμάτωση. Μέσω της ενθάρρυνσής της, κάποιος πετυχαίνει να αφουγκραστεί την εσωτερική του φωνή και με αρωγό την διορατικότητα και τις προτάσεις της, να οδηγηθεί στην επανασύνδεση με τον αληθινό του εαυτό.
Με την Εύη στο πλάι σου αισθάνεσαι γαλήνη και ασφάλεια κι αυτό για εμένα αποτελεί αγγελικό χάρισμα».
– Μαρία Θεοδωρίδη

«Μέσα από τη διδασκαλία της Εύης και τα κείμενά της, ξανασυστήνεσαι με τη ζωή, με τους γύρω σου, με τον ίδιο σου τον εαυτό- τον αληθινό σου εαυτό. Είμαι ευγνώμων για την καθοδήγησή της».
– Ελένη Μπουλμάνου

«Η αγαπημένη μου Εύη με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πως αυτό που από μικρή πάντα ήθελα ήταν να δίνω από καρδιά σε καρδιά, χωρίς να μεσολαβεί ο νους, χωρίς τα πρέπει και τα πώς. Με έμαθε τι σημαίνει ‘να αφήνομαι στη ροή’ και να βλέπω μέσα από τα μάτια της ψυχής μου. Την ευχαριστώ που μου έδειξε τον τρόπο να σωπαίνω για να ακούσω τον εαυτό μου, την Εσωτερική μου φωνή!»
– Νατάσα Σαμπανίδου

«…Η φίλη έγινε Δασκάλα. Κι ο ένας κύκλος ‘έδεσε’ μαγικά με τον άλλο. Έτσι ξαφνικά κι απρόσμενα, όλα ταίριαξαν ξανά γιατί… η ζωή σου φέρνει δώρα.
Εύη μου, τεράστιο Ευχαριστώ!»
– Μαίρη Αυγερινοπούλου

«Πανέμορφο βιβλίο. Απλό μα και βαθύ, φωτεινό αλλά και διεισδυτικό. Και απόλυτα προσωπικό! Σε βοηθά να βηματίσεις, να προχωρήσεις, να τρέξεις, μα και να σταθείς! Κάθε κείμενο μια κρυμμένη πόρτα. Δεν ξέρεις πως υπάρχει. Την ανοίγεις και βρίσκεσαι να συνομιλείς με τον εαυτό σου. Είσαι εσύ κι… εσύ! Λέξεις, φράσεις, τελείες και κόμματα… Όλα έχουν νόημα. Ανέλπιστα βοηθητικό! Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου φίλη για το φως και την ελπίδα
– Φωτεινή Κανελλοπούλου

 

Εύη ΖουρούδηΗ Εύη Ζουρούδη είναι Συγγραφέας και Δασκάλα Εσωτερικής Ενδυνάμωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια Αττικής και κατοικεί στη Γλυφάδα. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και είναι κάτοχος Master (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Aston University της Αγγλίας.
Απασχολήθηκε στο χώρο των Επιχειρήσεων, διευθύνοντας εκπαιδευτικούς οργανισμούς με μεγάλη επιτυχία.
Από το 2001 ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της εσωτερικής αναζήτησης και ενδυνάμωσης.

Σκοπός της ζωής της είναι να βοηθάει και να οδηγεί τους ανθρώπους ώστε να επανασυνδεθούν και να συμφιλιωθούν με τον αληθινό τους εαυτό. Ο απλός τρόπος που επικοινωνεί, η διορατικότητα, η θεραπευτική της ενέργεια, το επιστημονικό της υπόβαθρο καθώς και η αυθεντική προσέγγισή της, συμβάλλουν στην αποτελεσματική και ευχάριστη καθοδήγηση των ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν την προσωπική τους δύναμη και να ζήσουν μια ζωή γεμάτη νόημα.

Παρέχει προσωπικές συνεδρίες, διαδραστικά σεμινάρια και μαθήματα.
Έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση, τη ΔΙΑΔΡΟΜΗ καθώς και το δικό της σύστημα DoEVI healing.
Έχει γράψει τα βιβλία: «ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ» και «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΝΗ» τα οποία έχουν μεταφραστεί και στην Αγγλική Γλώσσα.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας