Το Upledger Institute Greece από το 2016 έχει τα αποκλειστικά και νόμιμα δικαιώματα για την έκδοση του βιβλίου “Εσύ και ο Γιατρός Μέσα σου” του John E. Upledger στην Ελλάδα.

 

Το βιβλίο αυτό είχε πρωτοκυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2004 από τις εκδόσεις Κυβέλη. Πρόκειται για ένα υπέροχο αυτογραφικό διήγημα του John E. Upledger για το πώς ανακάλυψε την Κρανιο-Ιερή Θεραπεία και συνδέθηκε με τον “εσωτερικό γιατρό” του σώματος.

Ο εσωτερικός γιατρός από πολλούς αναφέρεται ως η εσωτερική σοφία του σώματος για την αυτο-ίαση. Ο Upledger έδωσε μια άλλη διάσταση σε αυτή τη διαδικασία καθώς γίνεται ο διευκολυντής στη θεραπεία πολλών περιστατικών. Στην αρχή, απλά ακούει τους ιστούς με τα χέρια του και τους ακολουθεί στις μικροκινήσεις ξεδιπλώματος που κάνουν. Αυτό ονόμασε Κρανιο-Ιερή Θεραπεία.

Στην πορεία ανακαλύπτει ότι μπορεί να κάνει και θεραπευτικό διάλογο με τις εικόνες που δημιουργούνται στον θεραπευόμενο και να συνομιλήσει με τον εσωτερικό θεραπευτή του κάθε σώματος μέχρι να βρεθεί η λύση και η κάθαρση. Σε αυτή τη διαδικασία που συμβαίνει μέσα στην Κρανιο-ιερή Θεραπεία έδωσε τον τίτλο Σωματο-Συναισθηματική Απελευθέρωση. Πολλές φορές εμφανίζονται καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και παλιά τραύματα που ο θεραπευόμενος αποφασίζει με ποιο τρόπο θα τα επεξεργαστεί, τι θέλει να κρατήσει και τι θέλει να απελευθερώσει στο εδώ και τώρα.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα αυτοβιογραφικό διήγημα που διαβάζεται πολύ εύκολα, χωρίς πολύπλοκους όρους ανατομίας. Σίγουρα προσθέτει μεγάλη γνώση σε κάθε θεραπευτή και δίνει εξήγηση σε πολλούς θεραπευόμενους για το τι τους συμβαίνει.

Θα είναι χαρά μας να το διαβάσετε και να γίνεται κοινωνός της φιλοσοφίας του Upledger ως προς την ασθένεια και την επούλωση με έναν διαφορετικό, ευγενικό και πολύ έξυπνο τρόπο.

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: John E. Upledger
Μετάφραση: Kατερίνα Μόσχου
Εκδόσεις: Κυβέλη , Upledger Institute Greece
Έτος Έκδοσης: 2004
Σελίδες: 246
Διαστάσεις: 13 X 19.5 εκ.
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 960-88421-4-X

 

Βιογραφικό Συγγραφέα:

O John E. Upledger έχει χαρακτηριστεί ένας από τους μεγαλύτερους εφευρέτες του 20ου αιώνα από τους ΤIMES. Είχε σπουδάσει οστεοπαθητική και δίδαξε εμβιομηχανική στο Πανεπιστήμιο του Michigan. H αστείρευτη περιέργειά του τον οδήγησε στην ανακάλυψη της Κρανιο-Ιερής Θεραπείας. Ίδρυσε το Ινστιτούτο Upledger το 1985 στο Palm Beach Gardens στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Από τότε η μοναδική του εκπαίδευση πάνω στη μέθοδο επεκτάθηκε σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχει γράψει περισσότερα από 10 βιβλία για την Κρανιο-Ιερή Θεραπεία και η πένα του χαρακτηρίζεται από την εξυπνάδα ενός ανθρώπου που μπορεί μεταφέρει τη γνώση του με έναν απλό και κατανοητό τρόπο. Απεβίωσε πλήρης ημερών, σε ηλικία 81 ετών, στις 26 Οκτωβρίου 2012.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: upledger.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας