Βιβλίο | Happy Money- Χαρούμενα Χρήματα

0
343

Χαρούμενα Χρήματα
Η ιαπωνική τέχνη της συμφιλίωσης με την ενέργεια του χρήματος

 

Ο Νο 1 συγγραφέας προσωπικής ανάπτυξης στην Ιαπωνία μας μαθαίνει πώς να συνάψουμε μία ιδανική σχέση με το χρήμα!

Πολύ συχνά, τα χρήματα αποτελούν πηγή φόβου, άγχους και θυμού. Πολλές φορές διαλύουν σχέσεις και καταστρέφουν ζωές. Συνήθως, τα χρήματα τα σκεφτόμαστε μόνο ως έναν αριθμό στον λογαριασμό μας ή ένα κομμάτι χαρτί. Στην πραγματικότητα όμως, είναι κάτι πολύ περισσότερο:

Τα χρήματα είναι ενέργεια! Έχουν την ικανότητα να χαμογελούν, αλλάζουν όταν προσφέρονται με θετικό συναίσθημα και η ενέργεια που μας μεταφέρουν ευεργετεί όχι μόνο εμάς αλλά και τους άλλους.

Παρόλο που ο Κεν Χόντα συχνά αναφέρεται ως «γκουρού των χρημάτων», η πραγματική δουλειά του είναι να βοηθά τους άλλους να ανακαλύπτουν τα ψυχικά εργαλεία που έχουν ήδη στη διάθεσή τους ώστε να βελτιώνουν τη ζωή τους και τη σχέση τους με το χρήμα.

Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τα χρήματα ως έναν ευπρόσδεκτο επισκέπτη, επιτρέποντάς τους να έρχονται και να φεύγουν με αγάπη, χαρά, σεβασμό και χωρίς πικρία. Κατανοήστε και βελτιώστε τη συναισθηματική νοημοσύνη των χρημάτων.

Καταρρίψτε τον μύθο της έλλειψης. Συμφιλιωθείτε με το να προσφέρετε χρήματα και όχι μόνο να παίρνετε.

Το βιβλίο αυτό δεν έχει σκοπό να σας «φτιάξει», γιατί όπως λέει ο Κεν Χόντα είστε ήδη μια χαρά!

Το βιβλίο του Κεν θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας σε σχέση με το χρήμα
– Jack Canfield, #1 New York Times συγγραφέας της σειράς Chicken Soup for the Soul (Βάλσαμο για την Ψυχή).

Το βιβλίο 

Συγγραφέας: Ken Honda
Τίτλος: Happy Money
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Σελίδες: 272
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Aυτοβελτίωση
ISBN: ISBN 978-618-5093-3-8
Tιμή: 13,50€

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι Omorfizoi15 και κερδίστε έκπτωση 15%
Ισχύει για εσάς και τους φίλους σας, για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος !

Θέλω να το αγοράσω

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Κεν Χόντα είναι «γκουρού» του χρήματος και της ευτυχίας, συγγραφέας πολλών βιβλίων αυτοβελτίωσης στην Ιαπωνία, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 7.000.000 αντίτυπα.

Σπούδασε Νομικά στο Waseda University του Τόκιο, αλλά ειδικεύτηκε στα οικονομικά καθώς σταδιοδρόμησε ως διευθύνων σύμβουλος πολλών επιχειρήσεων και ως επενδυτής.

Τα κείμενά του συνδέουν τα οικονομικά με την αυτοβελτίωση, εστιάζοντας στην προσωπική οικονομική ευμάρεια και ευτυχία μέσω της βαθιάς αυτο-ανάλυσης.

Ο Κεν παρέχει συνεχόμενη υποστήριξη μέσω εκπαιδευτικών εργαστηρίων, επαγγελματικών σεμιναρίων και μαθημάτων δι’ αλληλογραφίας.

Περισσότερα στο KenHonda.com.

Απoσπάσματα από το βιβλίο

Αισθάνεστε ευλογημένοι και ευθυγραμμισμένοι με τη ζωή όταν σκέφτεστε τα χρήματα; Ή μήπως νοιώθετε απογοητευμένοι από τη σχέση σας με αυτά; Θα σας πω ένα μυστικό: δεν έχει σημασία πόσα έχουμε ή πόσα αποκτούμε. Είναι τα συναισθήματά μας σχετικά με το χρήμα που καθορίζουν τον πλούτο μας. Η ενέργεια με την οποία εισπράττουμε ή ξοδεύουμε τα χρήματά μας είναι εκείνη που καθορίζει τη ροή μας. Βρισκόμαστε πάντα σε μια ροή είτε Χαρούμενων είτε Λυπημένων Χρημάτων! Αν νιώθουμε αρνητικά για το χρήμα, κανένα χρηματικό ποσό δεν είναι ικανό να αλλάξει τη σχέση μας με αυτό.

Η Ζεν προσέγγιση της ευτυχίας μάς καλεί να δούμε τον εαυτό μας όχι με βάση του τι κάνουμε, τι αξίζουμε ή τι έχουμε, αλλά με βάση του ποιοι είμαστε. Ο σκοπός μας ως άνθρωποι είναι να «υπάρχουμε». Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει να είμαστε παρόντες στο τώρα! Αν είμαστε παρόντες, δεν σκεφτόμαστε το παρελθόν μας –τα λάθη μας, το κακό που έχουμε υποστεί– και δεν θυμώνουμε γι’ αυτό. Αν ζούμε στο παρόν, δεν σκεφτόμαστε το μέλλον –τις απροσδόκητες τροπές ή τις πιθανότητες για καταστροφές– οπότε δεν αγχωνόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε, δεν πιεζόμαστε.

Πηγή: iviskospublications.gr

Μαθήματα Θαυμάτων

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας