Αν σου άρεσε το «Πίστεψε σ’ εσένα», θα λατρέψεις το «Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα»!

 

Ανακάλυψε πώς, μέσα από τις λέξεις, τη φαντασία και τα συναισθήματά σου, θα μπορέσεις να εκφράσεις τα όνειρά σου και να τα κάνεις πραγματικότητα. Σε αυτό το βιβλίο, καρπό δύο ετών δουλειάς με τους αναγνώστες του Πίστεψε σ’ εσένα, θα βρεις πολύ απλές αλλά ταυτόχρονα πολύ εποικοδομητικές ασκήσεις, που θα σε διδάξουν πώς θα επιτρέψεις σε εσένα να ζήσεις εμπειρίες που λαχταρά η καρδιά σου.

Μέσω ενός ταξιδιού στον ίδιο σου τον εαυτό, στην παιδική σου ηλικία και στα όνειρά σου, θα μάθεις ότι ο νόμος της έλξης και η διαχείριση των συναισθημάτων είναι δύο πρακτικές άρρηκτα συνδεδεμένες και ότι, χάρη στη διδασκαλία αυτή, θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Αν το Πίστεψε σ’ εσένα σε βοήθησε να συνειδητοποιήσεις όλη τη δύναμη που σου έχει δοθεί, με το Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα θα μάθεις να χρησιμοποιείς την πολύτιμη αυτή δύναμη.

Ένα βιβλίο που θα σηματοδοτήσει το πριν και το μετά στη ζωή σου.

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: Rut Nieves
Εκδόσεις: Πεδίο Εκδοτική
Σελίδες: 352
Τιμή: 14,50€
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2020
Διαστάσεις: 14,5 x 23 cm
ISBN: 978-960-635-295-9

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: e-pediobooks.gr

Ακούστε ένα ηχητικό απόσπασμα από το βιβλίο: Podcast | Η Χημεία της Αγάπης

Οι αναγνώστες λένε:

«Με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα και να μάθω να αφήνω πίσω το παρελθόν και να είμαι ευτυχισμένη. Δεν είχα βρει ποτέ κάτι που να μου εξηγεί τόσο καλά ό,τι είχα στο μυαλό μου».

«Το Πίστεψε σ’ εσένα με βοήθησε πάρα πολύ, κι αυτό το δεύτερο μέρος ακόμα περισσότερο. Ήταν καθοριστικά για τη ζωή μου. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους».

«Ευχαριστώ για αυτό το βιβλίο. Ένα βιβλίο που θα έπρεπε όλοι να διαβά-σουμε, γιατί έτσι ο κόσμος θα γινόταν καλύτερος. Με βοήθησε να δω τα πράγματα καθαρά και να μην έχω τόσες απαιτήσεις από τον ίδιο μου τον εαυτό».

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας