Βιβλίο | Κορυφαίοι πρωτοπόροι που άλλαξαν τον κόσμο

0
65

Αν είχατε την ευκαιρία να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι µε τους επιχειρηματίες που άλλαξαν τον κόσμο και τις ζωές µας, τι θα τους ρωτούσατε;

Πόσο πολύτιµη θα ήταν η γνώση που θα σας προσέφεραν;

Προφανώς ανεκτίµητη!

Ο George Ilian µας καλεί να εξερευνήσουµε τις συναρπαστικές ιστορίες των κορυφαίων πρωτοπόρων της σύγχρονης επιχειρηµατικότητας και να εµπνευστούµε από τα µαθήµατα ζωής που πήραν χτίζοντας τις αυτοκρατορίες τους.

Steve Jobs, Jack Ma, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Warren Buffett, Elon Musk, Oprah Winfrey, Tony Robbins, Richard Branson, Arnold Schwarzenegger… Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τον µύθο; Ποιες αντιξοότητες σφυρηλάτησαν την προσωπικότητά του; Πόσο διαφέρει ο τρόπος σκέψης του ενός από του άλλου;

Σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε στον δρόμο προς την επιτυχία, οι Κορυφαίοι πρωτοπόροι που άλλαξαν τον κόσμο θα σας προσφέρουν µια πυξίδα και έναν θησαυρό γνώσεων: πώς να αναγνωρίσετε και να αδράξετε νέες ευκαιρίες, να σκέφτεστε δημιουργικά, να ξεπερνάτε εµπόδια και να είστε ηγέτες σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Και τελικά πώς να αφήσετε το δικό σας αποτύπωµα στον κόσµο.

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: George Ilian
Εκδόσεις: Key Books
Σελίδες: 448
Τιμή: 16,96€
Είδος: Business Books
Διαστάσεις: 14 Χ 20,5 cm
ISBN: 978-618-5724-55-9

 

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: keybooks

Θέλω να το αγοράσω

ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ: 18.85 16.96€

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Βιογραφικό του συγγραφέα

Ο George Ilian έχει δουλέψει σε διάφορους τομείς του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια. Σήμερα διατηρεί µια επιχείρηση γραφικών τεχνών, µια επιχείρηση ηλεκτρονικών βιβλίων, επενδύσεις σε bitcoins και έχει δημιουργήσει δυο εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα.

 

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας