Το «Ο Βούδας και ο Αϊνστάιν παρέα σ’ ένα μπαρ» πρεσβεύει την επαναστατική ιδέα, ότι η μακροζωία και η ευζωία είναι μία εγγενής μας δυνατότητα, μέχρι πρόσφατα ανεξερεύνητη.

 

Με τη βοήθεια μιας φανταστικής παρέας, στην οποία συμμετέχουν Βούδας, Αϊνστάιν, Μαντέλα, Λίνκολν, Δαρβίνος και Μ. Αλέξανδρος, το βιβλίο αυτό παρουσιάζει όλες τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις -στην κοσμολογία, την νευροπλαστική, τη θεωρία των υπερ-χορδών, την επιγενετική, την ψυχολογία, την κοινωνιολογία κ.α.- και μας προσφέρει πολύτιμα πρακτικά εργαλεία για να ζήσουμε μία ποιοτική ζωή, με μεγαλύτερη διάρκεια, γεμάτη υγεία και ευεξία.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

• Ασκήσεις που συντονίζουν και εναρμονίζουν τα συστήματα του οργανισμού μας
• Πρακτικές συνειδητότητας που εξαλείφουν το καθημερινό στρες
• Ανεκτίμητους κανόνες διατροφής, ωφέλιμους για μια ζωή
• Μοναδικά εργαλεία για κορυφαία απόδοση – σωματικά και πνευματικά
• Ειδικές οδηγίες για έναν τρόπο ζωής που εξασφαλίζει διαρκή ευεξία και πνευματική εγρήγορση

Το βιβλίο

Συγγραφέας: Guy Joseph Ale
Τίτλος: O Bούδας και ο Αϊνστάιν Παρέα σ’ ένα Μπαρ
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Τιμή: 15,50€
Σελίδες: 336
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Ευζωία
ISBN: 978-618-5093-88-4

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Guy Joseph Ale (1960 – 2018) είναι ιδρυτής και πρόεδρος των εργαστηρίων συμβουλευτικής Lifespan Seminar και διατέλεσε αντιπρόεδρος της Asia Pacific Association of Psychology. Υπήρξε καταξιωμένος οραματιστής στον τομέα της Ανθρώπινης Μακροζωίας και εντρύφησε στην έρευνα που συνδέει τις επιστημονικές, πνευματικές, συμπεριφορικές και εξελικτικές όψεις της ανθρώπινης συνείδησης, με τη μακροζωία και την υψηλή απόδοση σε συνθήκες καθημερινότητας.

Ήταν εξέχον μέλος του International Council of Professional, ενώ του απονεμήθηκε το βραβείο Eminent στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ψυχολογίας το 2011 «σε αναγνώριση της πολύτιμης συνεισφοράς του στον τομέα της Μακροζωίας». Το εργαστήριό του Lifespan Seminar βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Εργαστήριο Υγείας και Ευεξίας του Μπέβερλι Χιλς, ενώ κέρδιζε και το βραβείο Los Angeles Excellence Award στην κατηγορία της Συμβουλευτικής, για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια.

Στο Χόλιγουντ ο Guy είχε χαϊδευτικά το παρατσούκλι «Σύμβουλος Ζωής των Σταρ». Οργάνωσε επί σειρά ετών διαλέξεις και σεμινάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία. Περισσότερες πληροφορίες στο www.LifespanSeminar.com.

Έπαινοι

«Το βιβλίο του Guy είναι τόσο μοναδικό που, ύστερα από 40 χρόνια εμπειρίας ως ψυχοθεραπευτής, εφάρμοσα τις ιδέες του και είχα εντυπω- σιακά αποτελέσματα. Αυτό το βιβλίο προσφέρει πολύτιμες γνώσεις σε όσους το διαβάσουν και εφαρμόσουν στην πράξη τη σοφία του».
— Δρ. Hans Vischjager, διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Σπουδών BEHA

«Αυτό το βιβλίο μας βοηθάει να κατανοήσουμε βαθύτερα την έμφυτη ενέργειά μας και μας αποκαλύπτει τον άρρηκτο δεσμό του νου, του σώματος και του πνεύματός μας. Ο Guy Joseph Ale μοιράζεται μαζί μας την εξερεύνηση της επιστημονικά και πνευματικά εξελισσόμενης βάσης μας, ώστε να κατακτήσουμε μια πληρέστερη επίγνωση του κόσμου μας, του σύμπαντος και του εαυτού μας».
— Sheryl Glick, παρουσιαστής της εκπομπής Healing From Within, συγγραφέας του βιβλίου The Living Spirit.

«Αυτό το βιβλίο είναι μοναδικό από πολλές απόψεις. Συνδυάζει αντιλήψεις και γνώσεις που προκύπτουν από την εμπειρία και την έρευνα, με πρακτικές εφαρμογές για την καθημερινότητά μας. Κι επειδή ένα βιβλίο πρέπει να αξιολογείται βάσει των μακροπρόθεσμων και διαχρονικών θετικών επιδράσεων που ασκεί, είμαι βέβαιος ότι το συγκεκριμένο βιβλίο θα το εκτιμήσουν δεόντως άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο και για πολλά χρόνια στο μέλλον».
— Lars-Eric Unestahl, Διδάκτωρ, Πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου των Σκανδιναβικών Χωρών και Ιδρυτής της «Integrated Mental Training»

Πηγή: iviskospublications.gr

Μαθήματα Θαυμάτων

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας