Μια νέα ψυχολογία της αγάπης, των παραδοσιακών αξιών και της πνευματικής
ανάπτυξης

 

Ένα κλασικό πλέον βιβλίο από τον ψυχίατρο και συγγραφέα Μ. Σκοτ Πεκ. Σε αυτό, ο διάσημος γιατρός μάς παρουσιάζει τη νέα «ψυχολογία της αγάπης»: έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπουμε τη ζωή, τον εαυτό μας και τους άλλους.

Οι εμβριθείς ιδέες, τα ζωντανά παραδείγματα, οι συναρπαστικές ιστορίες και τα τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματά μας, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να βρούμε εσωτερική γαλήνη και φώτιση. Πορευόμενος μέσα στα δύσβατα μονοπάτια των ανθρώπινων ιδεών και σχέσεων, ο συγγραφέας ανοίγει για εμάς τον δρόμο προς την πνευματική ανάπτυξη και την εσωτερική ισορροπία.

Το βιβλίο “Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος” παραμένει, επί σειρά ετών, το πρώτο στη λίστα των best sellers του είδους του στις ΗΠΑ και στις άλλες αγγλόφωνες χώρες και έχει μεταφραστεί σε πάνω από 20 γλώσσες.

Κυκλοφορεί ξανά από τις Εκδόσεις Πεδίο σε ανανεωμένη, επετειακή έκδοση και σε νέα μετάφραση, δίνοντας την ευκαιρία στους αναγνώστες να επιλύσουν χρόνια προβλήματα της ψυχής και να αποκτήσουν τη γαλήνη και την πληρότητα στη ζωή τους.

Το βιβλίο αυτό είναι το πρώτο της περίφημης τριλογίας του συγγραφέα, μαζί με τα δύο επόμενα της σειράς, Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος συνεχίζεται και Πέρα από τον δρόμο τον λιγότερο ταξιδεμένο, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα από τις Εκδόσεις Πεδίο. Έτσι οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της θεωρίας για την πνευματική ανάπτυξη του Μ. Σκοτ Πεκ.

Το βιβλίο: 

Συγγραφέας: M. Scott Peck
Μετάφραση: Σοφία Ανδρεοπούλου
Εκδόσεις: Πεδίο Εκδοτική
Έτος Έκδοσης: 2020, Επετειακή Έκδοση
Σελίδες: 464
Διαστάσεις: 13.3 X 21 εκ.
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-635-209-6

Έγραψαν για το βιβλίο :

«Ένα από τα 10 καλύτερα βιβλία αυτοβοήθειας όλων των εποχών».
The CS Monitor

«Συνδυάζοντας την ψυχολογία με την πνευματικότητα, τον χριστιανισμό με τον βουδισμό, την καλβινιστική ηθική με την ψυχοθεραπεία, το βιβλίο του Peck αποτελεί πλέον έναν από τους πυλώνες της σύγχρονης θρησκευτικής- θεραπευτικής κουλτούρας μας».
Publishers Weekly

«Ένα μεγάλο μέρος της γοητείας του βιβλίου είναι η εξαιρετική ισορροπία που επιτυγχάνει μεταξύ επιστήμης και θρησκείας, αποδεικνύοντας ότι καμιά από τις δύο δεν είναι ανώτερη της άλλης […] Ένα υπέροχο ανάγνωσμα για όσους ασχολούνται και με τις δύο πλευρές αυτού του φάσματος».
Four Minute Books

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο M. Scott Peck γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1936 και πέθανε στο Κονέκτι κατ το 2005. Αποφοίτησε από τα Πανεπιστήμια Harvard και Case Western Reserve και στη συνέχεια υπηρέτησε στα ιατρικά τάγματα του αμερικανικού στρατού μέχρι το 1972, οπότε άρχισε να εργάζεται ιδιωτικά. Το 1984 ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του το Ίδρυμα για την Ενθάρρυνση της Κοινότητας, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στον οποίο αφιέρωσε σημαντικό μέρος του χρόνου και της περιουσίας του. Έγραψε πολλά βιβλία και έδωσε αναρίθμητες διαλέξεις σε όλο τον κόσμο. Το πιο διάσημο από τα έργα του είναι Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος, στο οποίο παρουσιάζει τη βασική θεωρία του για τη ζωή, τους ανθρώπους και την αγάπη.
www.mscottpeck.com

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: e-pediobooks.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας