Ο Οδυσσέας είναι ένα οκτάχρονο αγόρι που απολαμβάνει τις αφηγήσεις της μητέρας του για Αγγέλους, νεράιδες, δράκους, ξωτικά και άλλες υπάρξεις, λίγο πριν πάει για ύπνο.

Όμως μια μέρα, ο Οδυσσέας αλλάζει κι ένα βλέμμα απορίας γεμίζει τα μάτια του.

Μέσα του έχουν «ξυπνήσει» ερωτήσεις.

«Μαμά, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν Άγγελοι;» ρωτάει προβληματισμένος.

Η Λίλιαν, η μητέρα του, του διηγείται με αγάπη και αλήθεια τα πάντα για το Αγγελικό Βασίλειο. Του εξηγεί πώς επικοινωνούν οι Άγγελοι με τους ανθρώπους, πώς είναι τα σώματά τους, του μιλάει για τα πανέμορφα χρώματά τους, ενώ αναφέρεται συγκεκριμένα στους Κόκκινους Αγγέλους, ποια είναι η εργασία που προσφέρουν στη Γη, καθώς και στα ιδιαίτερα χαρίσματά τους.

Το παραμύθι «Ο Οδυσσέας γνωρίζει τους Αγγέλους» της Κέλλυ Δαμίγου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οσελότος, είναι μία πανέμορφη, τρυφερή και ταυτόχρονα αληθινή ιστορία με πρωτοπόρο τον Οδυσσέα, που μας δείχνει με απλό τρόπο πώς οι Άγγελοι γίνονται οι παντοδύναμοι φίλοι στη ζωή του και πώς ο ίδιος γεμίζει με θάρρος, γενναιότητα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και χαρά στην καθημερινή του ζωή.

Απευθύνεται σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας (5-12 ετών) και είναι το πρώτο από μια σειρά παραμυθιών που έχουν πρόθεση να φέρουν στα παιδιά, μέσα από την επαφή τους με τους Αγγέλους, εσωτερική συναισθηματική στήριξη και δύναμη.

Συγγραφέας: Κέλλυ Δαμίγου
Εκδότης:Οσελότος
Εικονογράφηση: Εμμανουέλα Κακκαβιά
Έκδοση: Δεκεμβριος 2017

Το βιβλίο μπορείς να το προμηθευτειί μέσα από το: https://lovetruthlife.gr/biblio/

Πατήστε εδώ για να ξεφυλλίσετε το βιβλίο

 

Εκδόσεις Οσελότος

Εκδόσεις Οσελότος

Οδυσσέας, άγγελοι, παιδιά, παραμύθι

LoveTruthLife

LoveTruthLife

Η Κέλλυ είναι η Οικοδέσποινα του χώρου “Love-Truth-Life Aγγελικών Θεραπειών Συνείδησης μέσω Οραματισμού” και νέα Συγγραφέας. Ο χώρος αυτός είναι αφιερωμένος στο να δείχνει στον άνθρωπο την Ιερή, Αγνή και Αγγελική ύπαρξη μέσα του, καθώς και τις συμπεριφορές που τον βγάζουν από την ενέργεια αυτή. Η ίδια διδάσκει Συνείδηση και ασχολείται με κάθε άτομο προσωπικά, έτσι ώστε να μπορέσει να στηρίξει και να βοηθήσει σε κάθε τομέα την αλλαγή που θέλει να φέρει το άτομο στην ζωή του, αρχικά εσωτερικά και κατόπιν πρακτικά.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Κέλλυς Δαμίγου
LoveTruthLife

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.