Κατανόησε σκέψεις,
διαχειρίσου συναισθήματα,
βελτίωσε κάθε σου μέρα!

Απόλαυσε το παρόν, ξεπέρασε το παρελθόν, ατένισε το μέλλον με ενθουσιασμό.

Για τη δρα Marian Rojas Estapé, η ευτυχία κρύβεται στο να ζεις υγιής στο παρόν, έχοντας αφήσει πίσω τις πληγές του παρελθόντος και ατενίζοντας το μέλλον με ενθουσιασμό. Η ευτυχία δεν είναι αυτό που μας συμβαίνει, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το ερμηνεύουμε.

Με το βιβλίο αυτό θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να μάθεις να επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ό,τι κάνεις και θα βρεις συμβουλές για το πώς θα καταπολεμήσεις τους φόβους και τις αγωνίες σου, αλλά και το πώς θα διαχειριστείς τα αρνητικά συναισθήματα που εμποδίζουν τη σωματική και πνευματική εξέλιξή σου.

Γνωρίζεις πως τα συναισθήματα και οι σκέψεις σου επηρεάζουν άμεσα όχι μόνο τον οργανισμό και την αντίληψή σου για την πραγματικότητα, αλλά και τα ίδια σου τα γονίδια;

Έχεις επίγνωση ότι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις συγκρούσεις μπορεί να αποτελέσει παράγοντα προδιάθεσης για άγχος ή κατάθλιψη, τις πιο κοινές ασθένειες του 21ου αιώνα;

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: Marian Rojas Estape
Μετάφραση: Ελένη Τουλούπη
Εκδόσεις: Πεδίο Εκδοτική
Έτος Έκδοσης: 2018
Σελίδες: 272
Διαστάσεις: 15 x 23 εκ.
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-635-234-8

 

Βιογραφικό συγγραφέα:

Η δρ Marian Rojas Estapé είναι ψυχίατρος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Ναβάρα. Εργάζεται στο Ισπανικό Ινστιτούτο Ψυχιατρικών Ερευνών, στη Μαδρίτη. Η δουλειά της επικεντρώνεται στη θεραπεία ατόμων που υποφέρουν από άγχος, κατάθλιψη, διαταραχές προσωπικότητας, συμπεριφορικές διαταραχές, και στην οικογενειακή θεραπεία.
Είναι επισκέπτρια καθηγήτρια στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων IPADE στο Μεξικό. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα προγράμματα συνεργασίας και εθελοντικές δράσεις εκτός ισπανικών συνόρων.
Από το 2007 δίνει διαλέξεις, τόσο στην Ισπανία όσο και στο εξωτερικό, σχετικά με το στρες και την ευτυχία, την εκπαίδευση, τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και την κατάθλιψη και τις σωματικές ασθένειες.
Εδώ και έναν χρόνο έχει ξεκινήσει το ilussio, ένα πρότζεκτ για τη διαχείριση των συναισθημάτων, την ενθάρρυνση και την ευτυχία στον κόσμο των επιχειρήσεων.
www.marianrojas.com

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: e-pediobooks.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας