Βιβλίο | Robin Sharma | O Άγιος, ο Σέρφερ και η Πρόεδρος

0
334

Γραμμένο με το καθηλωτικό μυθιστορηματικό ύφος του Robin Sharma, αυτό το βιβλίο μας διηγείται την ιστορία  του Τζακ Βαλεντάιν, που η πορεία της ζωής του θυμίζει τη ζωή του ίδιου του Robin Sharma.

 

Νιώθοντας υπαρξιακά ανολοκλήρωτος, ο Τζακ ξεκινάει την αναζήτηση, για να ζήσει μια πιο ευτυχισμένη, πιο υγιή και πιο όμορφη ζωή, με την καθοδήγηση τριών αξιοθαύμαστων δασκάλων. Ανακαλύπτει μια ισχυρή φιλοσοφία, για να αναμορφώσει την πραγματικότητά του, ώστε να καταφέρει να φτάσει στο πεπρωμένο του.

Σε αυτόν τον επαναστατικό αλλά και ευχάριστο οδηγό, για να ζήσετε τη ζωή σας στο πιο αυθεντικό της επίπεδο,
θα μάθετε:

• Πώς να ενεργοποιήσετε τα αληθινά σας χαρίσματα για να λάμψετε στον κόσμο
• Πώς να μεταμορφώσετε τους φόβους σας σε ελευθερία και τις πληγές σας σε σοφία
• Μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να ορίζετε τον νου σας, να ανοίξετε την καρδιά σας
και να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας
• Απλές μεθόδους για να απολαμβάνετε όμορφες σχέσεις γεμάτες αληθινή αγάπη
• Τρόπους για να βάλετε την περιπέτεια, το μυστήριο και τη χαρά στη ζωή σας
• Οδηγίες για να διαπρέψετε στην καριέρα σας και να αποκτήσετε ευημερία

Το βιβλίο

Συγγραφέας: Robin Sharma
Τίτλος: O Άγιος, ο Σέρφερ και η Πρόεδρος
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Σελίδες: 320
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Συμβουλευτική Ψυχολογία
ISBN: 978-618-5093-73-0
Τιμή: 12,40€

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι Omorfizoi15 και κερδίστε έκπτωση 15%
Ισχύει για εσάς και τους φίλους σας, για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος !

Θέλω να το αγοράσω

 

Βιογραφικό συγγραφέα

O Robin Sharma είναι ένας από τους κορυφαίους στοχαστές του κόσμου, που ασχολείται με τις Ηγετικές Ικανότητες, την Προσωπική Ανάπτυξη και τη Διαχείριση Ζωής.

Ο συγγραφέας του μπεστ σέλερ “Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari” του δέχεται συνεχώς προσκλήσεις σε όλο τον κόσμο για να παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής σε σεμινάρια ή συνέδρια πολλών από τις πιο ισχυρές εταιρείες του πλανήτη, όπως η Microsoft, η Nortel Networks, η General Motors, η FedEx και η IBM.

Κατοικεί στο Οντάριο του Καναδά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.robinsharma.com.

Απoσπάσματα από το βιβλίο

Η βασική δουλειά του κάθε ανθρώπου είναι η εσωτερική του διεργασία. Κάθε μέρα πρέπει να κάνεις κάτι ουσιαστικό, για να εμβαθύνεις στον εαυτό σου. Για να έχεις τη ζωή που αληθινά θέλεις, πρέπει πρώτα να γίνεις αυτός που αληθινά είσαι.

Βλέπουμε τον κόσμο όχι όπως είναι, αλλά όπως είμαστε εμείς. Να ξέρεις πως η αλήθεια, σε κάθε δεδομένη περίσταση, είναι φιλτραρισμένη μέσα από το δικό σου προσωπικό βιτρώ, το προσωπικό σου περιβάλλον. Καθάρισε το τζάμι του και θα καθαρίσεις τη ζωή σου. Τότε μόνο θα δεις την αλήθεια.

Οικοδόμησε ανθρώπινες σχέσεις. Αφοσιώσου στη σύσφιξη των δεσμών σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Επικεντρώσου στο να βοηθήσεις τους άλλους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ανιδιοτελή προσφορά, παρά στην προσωπική σου ικανοποίηση. Είσαι εδώ, για να πλουτίσεις αυτόν τον κόσμο, και αν ξεχνάς αυτήν την αλήθεια, προδίδεις τον εαυτό σου.

Να νοιάζεσαι για τον εαυτό σου. Κάνε καθημερινά κάτι, για να καλλιεργήσεις το μυαλό, το σώμα, και το πνεύμα σου. Πρόκειται για στοιχειώδεις πράξεις αυτοσεβασμού και αγάπης για τον εαυτό σου.

Ζήσε με την καρδιά σου. Η σοφία της δεν θα σε προδώσει. Ακολούθησε τις σιωπηλές παροτρύνσεις της καρδιάς σου και θα οδηγηθείς στο αληθινό πεπρωμένο σου.

Εκδόσεις Ιβίσκος

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας