Βιβλίο | Τα τρία ερωτήματα 

0
328

Πως η απάντηση μόνο τριών ερωτημάτων μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή μας

Ο αγαπημένος πνευματικός δάσκαλος και συγγραφέας του διεθνούς best seller ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ επιστρέφει, προσκαλώντας μας να στοχαστούμε πάνω σε τρία ουσιαστικά και κρίσιμα ερωτήματα προκειμένου να ξεκλειδώσουμε την εσωτερική μας δύναμη και να βιώσουμε την αυτοπραγμάτωση:
Ποιος είμαι; • Τι είναι αληθινό; • Τι είναι αγάπη;

 

ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ μας μυούν στη βαθύτερη σοφία των Τολτέκων και παρέχουν ένα πρακτικό πλαίσιο για να ξεπεράσουμε τον φόβο και το άγχος και να ανακαλύψουμε την πνευματική γαλήνη. Είναι ένας πολύτιμος οδηγός για όλους τους ταξιδιώτες που αναζητούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να τον κατανοήσουν σε βάθος και να τον αποδεχθούν. ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ είναι το επόμενο βήμα για μία πρωτόγνωρη πνευματική μεταμόρφωση.

Το βιβλίο 

Συγγραφέας: Don Miguel Ruiz
Τίτλος: Tα Τρία Ερωτήματα
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Σελίδες: 192
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Συμβουλευτική Ψυχολογία
ISBN: ISBN 978-618-5093-92-1
Tιμή: 11,50€

Βιογραφικά συγγραφέων

Ο Ντον Μιγκέλ Ρουίζ γεννήθηκε σε μία αγροτική περιοχή του Μεξικού. Η μητέρα του ήταν θεραπεύτρια και ο παππούς του σαμάνος, με μακρά παράδοση στην πανάρχαια γνώση των Τολτέκων. Ο ίδιος σπούδασε ιατρική στην Πόλη του Μεξικού και εργάστηκε ως νευροχειρουργός για αρκετά χρόνια, ώσπου ένα σχεδόν μοιραίο αυτοκινητικό δυστύχημα άλλαξε την κατεύθυνση της ζωής του. Εγκατέλειψε την ιατρική και επέστρεψε στο πλευρό της μητέρας του για να μυηθεί στην προγονική σοφία. Στη συνέχεια μαθήτευσε δίπλα σε έναν σαμάνο, ανακαλύπτοντας το δικό του μονοπάτι προς την επίγνωση.

Συνδυάζοντας τη Γνώση των Τολτέκων με την επιστημονική οπτική και την πρακτική κοινή λογική, ο Ρουίζ δημιούργησε μια καινούρια φιλοσοφία γι’ αυτούς που αναζητούν την αλήθεια και την προσωπική αυθεντικότητα. Μέχρι σήμερα, συνεχίζει να μοιράζεται τη γνώση αυτή κάνοντας διαλέξεις σε όλον τον κόσμο. Τα βιβλία του, με πιο γνωστό το διεθνές best seller Οι Τέσσερις Συμφωνίες, έχουν πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 40 γλώσσες.

Η Barbara Emrys είναι πνευματική δασκάλα και συγγραφέας του βιβλίου Η Κόκκινη Λάσπη του Μπουρούντι: Βρίσκοντας το Θεό, τη Μουσική και τον Εαυτό μου.

Απόσπασμα από το βιβλίο

Τρία αιώνια ερωτήματα έρχονται να μας βοηθήσουν να βρούμε την εσωτερική μας δύναμη και να τη χρησιμοποιήσουμε συνετά.

Ποιος είμαι; Τι είναι αληθινό; Τι είναι αγάπη;

Η εύρεση των απαντήσεων θα ανοίξει την πόρτα στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξής μας και θα μας οδηγήσει στον πιο ολοκληρωμένο και αληθινό μας εαυτό. Αντιθέτως, όπως δηλώνει ξεκάθαρα ο Ντον Μιγκέλ Ρουίζ, εάν δεν θέσουμε ποτέ στον εαυτό μας αυτά τα τρία ερωτήματα ή αν δεν δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή στις απαντήσεις τους, δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε την ευτυχία και την ολοκλήρωση, διότι είτε δεν καταφέρνουμε ποτέ να αξιοποιήσουμε την εσωτερική μας δύναμη, είτε τη χρησιμοποιούμε καταστροφικά. Μόνο όταν αυτή η δύναμη υπηρετεί τον αυθεντικό μας εαυτό και την αληθινή αγάπη θα είναι ικανή να συντονιστεί με το σύμπαν και να γίνει πραγματικά ωφέλιμη για εμάς και τους άλλους.

Πηγή: iviskospublications.gr

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι Omorfizoi15 και κερδίστε έκπτωση 15%
Ισχύει για εσάς και τους φίλους σας, για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος !

Θέλω να το αγοράσω

Μαθήματα Θαυμάτων

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας