Βιβλίο | Τα υπέροχα μυστικά της ζωής – Πώς να βρεις ισορροπία και νόημα στη ζωή σου

0
135

Κολλημένος στην ανελέητη κίνηση της Βομβάης, ο Gaur Gopal Das συζητάει μαζί με τον εκατομμυριούχο νεαρό φίλο του τον Χάρι.

 

Ξεκινάνε με τα απλά και καθημερινά − το στρες της σύγχρονης ζωής, την οικονομική ανασφάλεια, τις δυσκολίες στις σχέσεις. Μες στη λιμουζίνα του Χάρι οι δύο φίλοι σταδιακά εμβαθύνουν στα μεγάλα ζητήματα της ύπαρξης. Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας; Ποιο είναι το κλειδί για την ευτυχία που διαρκεί;

Ο ινδουιστής μοναχός Gaur Gopal Das μάς οδηγεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι αυτογνωσίας και μοιράζεται τις πολύτιμες γνώσεις του, βοηθώντας μας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας είτε να εξελιχθείτε επαγγελματικά είτε να ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητές σας είτε να συνεισφέρετε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, Τα Υπέροχα Μυστικά της Ζωής θα σας προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση σε αυτούς τους τομείς της ζωής.

Ο Das είναι ένας από τους πιο αγαπητούς μοναχούς του κόσμου και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τις ομιλίες του έχει μοιραστεί τη σοφία του με εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Τα μαθήματα ζωής και το απόσταγμα των εμπειριών του που παρουσιάζει στο βιβλίο αυτό θα σας εμπνεύσουν να ευθυγραμμίσετε τη ζωή με τα όνειρά σας.

Στο ακόλουθο βίντεο, o συγγραφέας παρουσιάζει τις βασικές αρχές του βιβλίου τoυ:

Το βιβλίο:

Τίτλος: Τα υπέροχα μυστικά της ζωής – Πώς να βρεις ισορροπία και νόημα στη ζωή σου
Συγγραφέας: Gaur Gopal Das
Εκδόσεις: KEY BOOKS
Σχήμα: 14 x 20,5 εκ.
Εξώφυλλο: Mαλακό
Tιμή: 14,95€
Σελίδες: 232
ISBN: 978-618-5724-09-2

Θέλω να το αγοράσω

 

Βιογραφικό συγγραφέα

 

Ο Gaur Gopal Das σπούδασε ηλεκτρολόγος µηχανικός στο Pune College of Engineering, στην Ινδία. Μετά από ένα σύντοµο πέρασµα από τη Hewlett Packard, αποφάσισε να ζήσει ως µοναχός σε ένα άσραµ στο κέντρο της Βοµβάης. Παρέµεινε εκεί είκοσι δύο χρόνια, σπουδάζοντας αρχαία φιλοσοφία και σύγχρονη ψυχολογία, προτού γίνει life coach.

Ο Gaur Gopal Das ταξιδεύει σε όλο τον κόσµο από το 2005, µοιράζοντας τη σοφία του µε στελέχη επιχειρήσεων, πανεπιστήµια και φιλανθρωπικά ιδρύµατα. Το 2016, η δηµοτικότητά του εκτοξεύτηκε διεθνώς καθώς µετέφερε το µήνυµά του στο διαδίκτυο. Χάρη στα βίντεό του, που έχουν εκατοµµύρια προβολές, ηγείται ενός κινήµατος µε σκοπό την επίτευξη της ευτυχίας. Σήµερα ο Gaur Gopal Das είναι ένας από τους πιο διάσηµους µοναχούς στον κόσµο και κατέχει τον τίτλο του «Ιδανικού Νέου Πνευµατικού Γκουρού», που του απονεµήθηκε από το ινδικό φοιτητικό κοινοβούλιο του Πούνε.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας