Βιβλίο | Το Ρεύμα του Γκράαλ, το Μυστήριο του Μιχαήλ και η Νέα Ίσιδα (Τόμος Α)

0
275

Η σημασία του μυστηρίου του Γολγοθά στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον

Το βιβλίο διερευνά από πολλές και απρόσμενες πλευρές τη σημασία της επο­χής μας, καθιστώντας μας ικανούς να κάνουμε το πρώτο βήμα προς μια κατα­νόηση των παγκόσμιων συμβάντων υπό το φως της Πνευματικής Επιστήμης.

 

Ήρθε ο καιρός που ο άνθρωπος πρέπει να λάβει το φως του πνεύματος μέσα από μια ελεύθερη, εσωτερική πράξη. Όλη η σύγχυση και η έλλειψη σαφήνειας μέσα στην οποία ζουν σήμερα οι άνθρωποι προέρχεται από το γεγονός ότι πρέπει να λάβουν κάτι που όμως δεν θέλουν ακόμα να λάβουν: μια εντελώς νέα κατανόηση των πραγμάτων.

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια ανυπολόγιστης σημασίας συγκυρία της ανθρώπινης εξέλιξης. Ενώ ο πνευματικός κόσμος στρέφεται προς το μέρος μας διατεθειμένος να φανερωθεί με μεγάλη αποκαλυπτική ισχύ, ο άνθρωπος χρειάζεται να βρει τη δύναμη να απελευθερωθεί από την αντι-εξελικτική εμπλοκή του στην ύλη και να καλωσορίσει εκ νέου τις πνευματικές αποκαλύψεις.

Εντέλει δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, σε αυτή την εποχή των μεγάλων αποφάσεων, όσοι δεν βρουν τον δρόμο τους προς το Πνεύμα, θα ζημιώσουν αποφασιστικά τη ζωή της ψυχής τους για την επόμενη ενσάρκωση.

Το βιβλίο

Συγγραφέας: Adriana Koulias
Εκδόσεις: ETRA
Σειρά: ΑΝΘΡΩΠΟΣΟΦΙΑ
Σελίδες: 366
Διαστάσεις: 24 x 17 εκ.
Ημερομηνία έκδοσης: Δεκέμβριος 2019
ISBN : 978-960-683-069-3

 

 

Πηγή: www.etra.gr

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας