Η φράση «Η Ζωή Σε Αγαπάει» είναι μία από τις αγαπημένες θετικές βεβαιώσεις της Louise Hay. Είναι η «από καρδιάς» σκέψη που αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή και το έργο της.

Στο βιβλίο «Η Ζωή Σε Αγαπάει», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ιβίσκος, η Louise Hay και ο Robert Holden εξετάζουν τι πραγματικά σημαίνει το Η Ζωή Σε Αγαπάει – πως δηλαδή, η ζωή δεν είναι κάτι που σας συμβαίνει, είναι κάτι που συμβαίνει για εσάς.

Μέσα από μια σειρά ειλικρινών και εγκάρδιων συζητήσεων, καταπιάνονται με τη δύναμη της αγάπης, την ευσπλαχνική φύση της πραγματικότητας, τη φιλότητα του σύμπαντος και την καρδιά του πραγματικού μας εαυτού.

Το «Η Ζωή σε Αγαπάει» είναι γεμάτο με εμπνευστικές ιστορίες και χρήσιμους διαλογισμούς, προσευχές και ασκήσεις. Ειδικότερα, η Louise και ο Robert μας παρουσιάζουν μία πρακτική φιλοσοφία ζωής, βασισμένη σε επτά πνευματικές πρακτικές:

  1. Η Αρχή του Καθρέπτη – μαθαίνοντας να αγαπάμε τον εαυτό μας
  2. Βεβαιώνοντας τη Ζωή μας – θεραπεύοντας τον βασικό φόβο του εγώ
  3. Ακολουθώντας την Ευτυχία μας – δείχνοντας εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας καθοδήγηση
  4. Συγχωρώντας το Παρελθόν – ανακτώντας την εγγενή μας αθωότητα
  5. Ευγνωμοσύνη – Τώρα καλλιεργώντας την αληθινή πίστη
  6. Μαθαίνοντας να Λαμβάνουμε – μένοντας ανοιχτοί και αθωράκιστοι
  7. Θεραπεύοντας το Μέλλον – επιλέγοντας την αγάπη, όχι τον φόβο
Απόσπασμα από το Βιβλίο

Το «Η Ζωή Σε Αγαπάει» είναι μια έρευνα που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά του πραγματικού σας εαυτού. Εξερευνά τη σχέση σας με τον κόσμο και θέτει βαθιά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας.

Τα τελευταία χρόνια η επιστήμη έχει μάθει να βλέπει τον κόσμο με νέα ματιά. Για παράδειγμα, τώρα ξέρουμε ότι τα άτομα δεν είναι κάτι ξεχωριστά μικρά σωματίδια, αλλά εκφράσεις μιας ενιαίας συμπαντικής ενέργειας. Το κάθε τι είναι αναπόσπαστο μέρος του Όλου. Ο καθένας μας είναι μέρος μιας ευρύτερης Ολότητας.

Σε ένα βαθύτερο επίπεδο έκφρασης Ύπαρξης, ο σκοπός της ζωής μας είναι να γίνουμε ένας καθρέπτης του αληθινού κόσμου. Στόχος μας είναι, όχι απλά να επιτρέψουμε στη ζωή να μας αγαπάει, αλλά να ανταποδίδουμε όλη αυτήν την αγάπη πίσω στη ζωή! Βρισκόμαστε εδώ για να αγαπήσουμε τον κόσμο…

Συγγραφέας: Louise Hay & Robert Holden
Τίτλος: Η Ζωή σε Αγαπάει
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Τιμή: 16,50 €
Σελίδες: 256
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Αυτοβελτίωση – Πνευματικότητα
ISBN: 978-618-5093-53-2

Συγγραφείς

Βιβλίο | Η Ζωή σε ΑγαπάειΗ Λουίζ Χέι, συγγραφέας της επιτυχίας You Can Heal Your Life, ήταν ομιλήτρια και δασκάλα του μεταφυσικού, με περισσότερες από 50 εκατομμύρια πωλήσεις βιβλίων παγκοσμίως. Πάνω από 30 χρόνια βοηθούσε ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να ανακαλύψουν και να χρησιμοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των δημιουργικών τους δυνάμεων, για την προσωπική τους εξέλιξη και αυτοθεραπεία.

Βιβλίο | Η Ζωή σε ΑγαπάειTο πρωτοποριακό έργο του Ρόμπερτ Χόλντεν, phD, στην ψυχολογία και την πνευματικότητα έχει παρουσιαστεί στις εκπομπές: The Oprah Winfrey Show, Good Morning America, Shift Happens! και στο ντοκιμαντέρ How to Be Happy παραγωγής BBC, που προβλήθηκε σε είκοσι χώρες. Είναι ο συγγραφέας των Happiness NOW!, Shift Happens, Authentic Success, Be Happy, Loveability και Holy Shift!: 365 Daily Meditations from ‘A Course in Miracles’. Παρουσιάζει την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή Shift Happens! στο ραδιόφωνο του Hay House.

Εκδόσεις Ιβίσκος

Πηγή: Εκδόσεις Ιβίσκος

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.