Βιβλιοπαρουσίαση: Η Αρχιτεκτονική της Προσωπικής Ελευθερίας

0
38

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Πέγκυ Μουζάκη, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 19.30 στο Σχεδία cafe (Κολοκοτρώνη 56, Αθήνα) θα σας παρουσιάσουν το νέο της οδηγό αυτεπίγνωσης με τίτλο «Η αρχιτεκτονική της Προσωπικής Ελευθερίας».

 

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Τσάγκας (Δικηγόρος, Διαμεσολαβητής και Nlp Global Trainer και ο Βασίλης Κωσταρίδης (Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και Φυσικοθεραπευτής).

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας!

Στην παρουσίαση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Περιγραφή

Π'εγκυ ΜουζάκηΟ κάθε ένας από εμάς που έρχεται ως επισκέπτης σε αυτή τη ζωή, φέρει τη δική του μοναδική ταυτότητα, το δικό του μοναδικό DNA και διανύει τη δική του μοναδική διαδρομή προς την αυτοπραγμάτωση και την ελευθερία. Η διαδρομή αυτή είναι «κομμένη και ραμμένη» µε κομμάτια σε διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα, χρωματισμένη ή ασπρόμαυρη, διακοσμημένη µε κάκτους ή γιασεμιά και που όλα αυτά συνθέτουν τη μοναδικότητά της. Αν διανύοντας αυτή την πορεία βιώνει τη χαρά, την ευτυχία, τη γαλήνη και την ευδαιμονία, τότε ζει μια «γεμάτη» ζωή.

Αν όχι, αναζητεί τρόπους που θα τον οδηγήσουν στο ξέφωτο όλων αυτών των συναισθημάτων και η αναζήτηση είναι επιλογή. Αυτή τη στιγμή δεν κρατάς ακόμη ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που δίνει συνταγές για την ευτυχία και τη χαρούμενη ζωή, αλλά έναν οδηγό µε ερωτήματα και ασκήσεις που θα σε φέρει στη δική σου αυτεπίγνωση. Είσαι ελεύθερος μέσα από την αυτοπαρατήρηση να αναδιαμορφώσεις τον «εσωτερικό σου παίχτη», ώστε να βιώσεις συναισθήματα χαράς, πληρότητας και γαλήνης, όπως εσύ επιθυμείς, και εν τέλει να κατακτήσεις την πολυπόθητη και «καλώς εννοούμενη» ελευθερία ύπαρξης.

Η συνειδητοποίηση της ελευθερίας παράγει ένα μαγικό συναίσθημα που µας επιτρέπει να διαμορφώσουμε τα δικά µας σχήματα, χρώματα και αρώματα της ζωής µας. Η αρχιτεκτονική φέρει μαζί της τη φαντασία, την ευελιξία και την «απείθαρχη ατέλεια της ελευθερίας» µε απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας ποιοτικής ζωής κι ενός καλύτερου κόσμου.

Γιατί, η Ελευθερία είναι επιλογή!

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο της Πέγκυς Μουζάκη ΕΔΩ.


Βιογραφικό συγγραφέα

Πέγκυ Μουζάκη

Η Πέγκυ Μουζάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο όμορφο νησί της Σάμου το 1969. Ξεκίνησε την εργασιακή της πορεία στον τραπεζικό χώρο, τον οποίο και υπηρέτησε µε επιτυχία επί 23 συναπτά έτη, έως το τέλος του 2013, µε πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση, καθώς και στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Με ακλόνητη πεποίθηση ότι ο παράγοντας «άνθρωπος» είναι αυτός που δίνει πνοή σε ένα έργο, παράγει ιδέες και καινοτομεί, ξεκίνησε µε μεγάλη περιέργεια να αναζητεί τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, δημιουργικό και ενθουσιώδη στη ζωή. Έτσι τα έτη 2015 και 2016 παρακολούθησε πιστοποιημένα προγράμματα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στην «Ψυχολογία της Προσωπικότητας», στη «Διαπαιδαγώγηση στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία» και στην «Οργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική».

Στη συνέχεια, το 2017 προχώρησε στη θεμελίωση των επαγγελματικών της γνώσεων πάνω στη Συμβουλευτική και απέκτησε το Diploma in Evidence-Based Coaching, πιστοποιημένο πρόγραμμα Life Coaching από το Athens Coaching Institute, το European Mentoring & Coaching Council (EMCC) και το Association for Coaching (AC).

Κατόπιν, το διάστημα 2017 έως 2019 προχώρησε τις σπουδές της στο σύστημα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) στην nlpgreece® και πιστοποιήθηκε σαν NLP Master Practitioner και NLP Global Trainer από το NLP University Santa Cruz of California. Κατά τη διάρκεια της προσωπικής της αναζήτησης, το 2014 συνάντησε το Reiki και μυήθηκε μέχρι τον 2ο βαθμό, το 2018 εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε σε επίπεδο Facilitator στη μέθοδο εν-συνειδητότητας «Access Consciousness Bars» και το 2021 εκπαιδεύτηκε και εξασκεί ως Practitioner τη μέθοδο «Ταχείας Προσωπικής Μεταμόρφωσης», «Rapid Personal Transformation».

Εφαρμόζοντας τις γνώσεις που απέκτησε από τις σπουδές της, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία της σε corporate περιβάλλον και νιώθοντας την ανάγκη του κάθε ατόμου να ανακαλύψει τη δική του «ταυτότητα», ασχολείται αποκλειστικά µε το κομμάτι της αυτογνωσίας και της ανάπτυξης της δυναμικής του κάθε ατόμου ξεχωριστά και της ομάδας, µε εργαλεία και τεχνικές που οδηγούν στην προσωπική και συλλογική αποτελεσματικότητα. Παρέχει ατομικές συνεδρίες NLP Coaching (Διαδικτυακά και Live), ομαδικά σεμινάρια, Coaching σε στελέχη επιχειρήσεων και διδάσκει στην Nlpgreece®. Είναι µέλος του συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching και Mentoring Ελλάδος HCCMA & της NLP International Community.

Επίσης, είναι µέλος της εθελοντικής ομάδας «Hopeaholics» καθώς επίσης και του σωματείου «Mentoria». Αρθρογραφεί σε διάφορα sites και έντυπα περιοδικά.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας