Βρίσκοντας το Φως εκεί, που λιγότερο το περιμένουμε!

0
119

Παρακολουθήστε το βίντεο από το Live streaming, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2021, με ομιλήτρια την Χαριτίνη Χριστάκου.

Μέσα από το «Ευημερώ» ευελπιστούμε να αναπτύξουμε ένα γόνιμο πλαίσιο επικοινωνίας, ενημέρωσης και μάθησης, με στόχο την ώθηση στην Προσωπική Ανάπτυξη και την Ολιστική Υγεία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Υoutube για να δείτε όλα τα βίντεο του Ευημερώ:
Youtube: https://tinyurl.com/Evimero

Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και νιώθοντας το κάλεσμα των καιρών μας, αναζητάμε το Φως σε πολλά μέρη και με πολλούς τρόπους. Σ’ αυτή την εκδήλωση θα αναζητήσουμε το Φως εκεί που λιγότερο κοιτάμε και εκεί που λιγότερο το περιμένουμε. Θα εκπλαγούμε βρίσκοντάς το σε απρόσμενα μέρη, και θα θυμηθούμε πώς να Το βρίσκουμε, πού μας περιμένει, και πώς να ζούμε κάθε μέρα μαζί του.

Η Χαριτίνη Χριστάκου κάνει συνεδρίες καθοδήγησης από το 1998 και διδάσκει πάνω σε θέματα πνευματικής ενδυνάμωσης από το 2000. Κύρια θέματα της διδασκαλίας της είναι η μυστικιστική ένωση με την ψυχή μας και ο τρόπος για να ζούμε μέσα στην ιερότητα του πνεύματός μας. Έχει γράψει έξι βιβλία και έχει μεταφράσει και επιμεληθεί την έκδοση πολλών άλλων. Συνίδρυσε τις Εκδόσεις Κρύων και Νόασις.

Πληροφορίες:
Χαριτίνη Χριστάκου
Σελίδα: www.haritini.org
Email: [email protected]

Με την ευγενική χορηγία


Ταξίδι στον μαγικό κόσμο των σημειώσεων

Ήρθε η ώρα για το καινούργιο σας ημερολόγιο 2022;

Tα προΐόντα της ελληνικής εταιρείας The Writing Fields που δημιούργησε το brand Flexbook και έφτασε σε 35 χώρες δίνουν μια άλλη οπτική στον κόσμο των σημειώσεων. Προχωρημένο design, καινοτομική βιβλιοδεσία, νέα υλικά, φοβερή ευκαμψία και διάρκεια ζωής.

 

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα δράσεων του Ευημερώ

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας