Είναι βέβαιο ότι στη ζωή όλων μας υπάρχουν πράγματα που θέλουμε και άλλα που δεν θέλουμε.

 

Οι περισσότεροι ωστόσο έχουμε την τάση να μιλάμε συνεχώς για όσα δεν θέλουμε ή δεν μας αρέσουν στη ζωή μας. Για να προχωρήσουμε όμως στη διαδικασία της Αλλαγής, ώστε να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα, χρειάζεται να δώσουμε πολύ περισσότερη ενέργεια (μιλώντας και εστιάζοντας με συναίσθηση) σε όσα θέλουμε.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο επιτυγχάνουμε να μειώσουμε την αντίστοιχη ενέργεια όσων δεν μας αρέσουν, αλλά δίνοντας έμφαση στις επιθυμίες μας και εκφράζοντας πώς θα θέλαμε να εξελιχθεί η ζωή μας, ξεκινά σταδιακά να αλλάζει και η ισορροπία των δονήσεών μας και αρχίζουμε να νιώθουμε όλο και περισσότερο αυτά που λέμε.

Και τι είπαμε προηγουμένως; Ο Νόμος της Έλξης ανταποκρίνεται στις δονήσεις που εκπέμπουμε και η ταυτότητα των δονήσεών μας βρίσκεται στις σκέψεις μας και στο πώς ακριβώς νιώθουμε!

Είδατε πόσο απλά είναι τα πράγματα; Μπορεί βέβαια κάποιοι από εσάς να θεωρούν πως δεν είναι τόσο εύκολο να μετατοπίσουν τη σκέψη και κατ’ επέκταση τον τρόπο που αισθάνονται για κάποια πράγματα στη ζωή τους. Κανένας όμως δεν χρειάζεται να νιώθει άσχημα γι’ αυτό, ούτε και να απογοητεύεται, επειδή –για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς– όλοι μας πάνω κάτω κάπως έτσι νιώθαμε τουλάχιστον στην αρχή της Αλλαγής.

Γι’ αυτό και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον πιο απλό, πρακτικό αλλά και πολύ αποδοτικό τρόπο προκειμένου να μπείτε κι εσείς στη διαδικασία της Αλλαγής και να τα καταφέρετε όλοι. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι. Κάθε φορά, λοιπόν, που η σκέψη σας κατευθύνεται σε κάτι που δεν θέλετε στη ζωή σας, κάντε μια συνειδητή παύση και πείτε στον εαυτό σας: «Εντάξει, ξέρω καλά τι είναι αυτό που δεν θέλω!» και αμέσως μετά αντιστρέψτε τη ροή της σκέψης σας προσανατολίζοντάς τη στην απάντηση του εξής ερωτήματος: «Τι είναι όμως αυτό που θέλω;»

Την απάντηση θα τη δώσει πηγαία ο ίδιος ο εαυτός σας και αμέσως θα διαπιστώσετε πως θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο όμορφα –και αυτό σημαίνει πως αρχίζει να αλλάζει και η δόνηση που εκπέμπετε!

Δεν είναι πολύ απλό;

Απόσπασμα από το βιβλίο: “Κάν’ το να συμβεί τώρα!“, της Βίκυ Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο [email protected]
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας