.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

← Επιστροφή σε Εκδηλώσεις

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη

+ Χάρτης Google
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
21 0800 0009 www.polis.edu.gr

Σεπτέμβριος 2019

Προσωπική καλυτέρευση Πόλις
16 Σεπτεμβρίου, από 19:00 έως 22:00

Σε συνέχεια των ποιοτικών Σεμιναρίων Συναισθηματικής Νοημοσύνης το Κέντρο Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης “Πόλις” σας προσκαλεί στο Νέο Βιωματικό Σεμιναριακό Κύκλο Διαλέξεων “Επιστήμη του Εαυτού – Συναισθηματική Νοημοσύνη: Επανεκπαιδεύοντας το συγκινησιακό μας εγκέφαλο στις εκπληκτικές του δυνατότητες”.

Μάθετε περισσότερα »
Sibemol Πόλις
21 Σεπτεμβρίου, από 21:30

Το Μουσικό Σχήμα “Sibemol” με την Τίνα Κουράτορα (τραγούδι – κρουστά), τον Πέτρο Μιχόπουλο (κιθάρα – τραγούδι), το δεξιοτέχνη Σπύρο Ντάλη (μπουζούκι) και τον Νίκο Σταυρόπουλο (ακορντεόν – τραγούδι), θα μας ταξιδέψουν στην ποιοτική μουσική Ελλάδα. Ελεύθερη είσοδος.

Μάθετε περισσότερα »

Οκτώβριος 2019

Η εξελικτική πρόκληση της Μακροβιότητας | Χαριτίνη Χριστάκου
9 Οκτωβρίου, από 18:30 έως 21:30

Στην συνάντηση θα δούμε τις διαστάσεις και προεκτάσεις της μακροβιότητας σε όλους τους τομείς της ζωής. Θα προσεγγίσουμε το θέμα με ρεαλιστική ανθρώπινη οπτική, αλλά και πνευματικά, από την εξελικτική δυναμική. Ενώνοντας τις οπτικές μας θα μπορέσουμε ν’ αντιληφθούμε το σύνολο των εξελίξεων που φέρνει η μακροβιότητα, ώστε να λειτουργήσουμε με πρόνοια, εξυπνάδα, και σοφία για το μέλλον.

Μάθετε περισσότερα »
Κίτρινο βαγόνι Πόλις
13 Οκτωβρίου, από 18:00 έως 19:00
|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

An event every week that begins at 18:00 on Κυριακή, repeating until 24 Νοεμβρίου 2019

Μια πραγματικά φανταστική ιστορία για ένα φανταστικά πραγματικό ταξίδι γεμάτο απορίες, ανατροπές, διάδραση, παιχνίδι, νοήματα και, φυσικά, ζωντανή μουσική και τραγούδι!

Μάθετε περισσότερα »
Βιωματικό Όρια Παπαδόπουλος
16 Οκτωβρίου, από 18:30 έως 21:30

Έλα στο βιωματικό σεμινάριο όπου θα αναγνωρίσεις τις κρυφές πεποιθήσεις σου, και τα κίνητρα που προκαλούν τις πράξεις σου, μέσα από μία σειρά καίριων ερωτημάτων που θα θέσεις στον εαυτό σου, ώστε τελικά να οδηγηθείς στην ηρεμία, την γαλήνη στη ζωή σου αλλά και την αποφασιστικότητα στις πράξεις σου.

Μάθετε περισσότερα »

Νοέμβριος 2019

prosperityHealing
7 Νοεμβρίου, από 18:30 έως 21:30
|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

An event every week that begins at 18:30 on Πέμπτη, repeating until 5 Δεκεμβρίου 2019

Θέλετε να είστε σε θέση να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας;
Σας προσκαλούμε σε μια σειρά διαδραστικών εργαστηρίων διάρκειας 5 εβδομάδων (1 απόγευμα την βδομάδα) που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε όλα τα ενεργειακά δώρα της ευημερίας και να σας αλλάξουν τη ζωή!
Μετά το τέλος των εργαστηρίων, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο!

Μάθετε περισσότερα »
Εγγενείς Ανθρώπινες Θεραπευτικές Δυνάμεις | Χαριτίνη Χριστάκου
13 Νοεμβρίου, από 18:30 έως 21:30

Στο σεμινάριο θα γνωρίσουμε θεραπευτικές δεξιότητες που έχει κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως ηλικίας, μόρφωσης ή πίστης και τους τρόπους που αυτές οι θεραπευτικές δυνάμεις συνδέονται με την ίδια την ψυχή και την αλήθεια μας.

Μάθετε περισσότερα »

Δεκέμβριος 2019

Δώρα που αλλάζουν ζωές! | Χαριτίνη Χριστάκου
11 Δεκεμβρίου, από 18:30 έως 21:30

Σ’ αυτό το τρίωρο θα μάθουμε πώς ν’ αναγνωρίζουμε αυτά τα δώρα και τις ευεργεσίες που φέρνουν στην ζωή μας, θα γνωρίσουμε την ανθρώπινη ενεργειακή ανατομία στα βαθύτερα πεδία της, θ’ αναγνωρίσουμε την δύναμη με την οποία αυτά τα δώρα συνδέονται, και θα καταλάβουμε πολλά περισσότερα για τον εαυτό μας και όλους τους άλλους γύρω μας.

Μάθετε περισσότερα »
+ Export Events

Send this to a friend