.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

← Επιστροφή σε Εκδηλώσεις

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη

+ Χάρτης Google
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
21 0800 0009 www.polis.edu.gr

Οκτώβριος 2019

Συναίσθημα και αντίδραση στο σώμα | Σταυρόπουλος
21 Οκτωβρίου, από 19:00 έως 22:00

Όλα στη ζωή μου είναι ενέργεια. Οτιδήποτε βλέπω ή αισθάνομαι είναι ενέργεια. Το γέλιο, το δάκρυ μου, οι σκέψεις και οι επιθυμίες μου, τα όνειρα και οι πράξεις μου όλα είναι ενέργεια. Όλα τα συναισθήματα που κατά καιρούς δεν αποδέχτηκα ή που δεν τόλμησα να εκφράσω και καταχώνιασα στα υπόγεια της ψυχής μου είναι και αυτά ενέργεια…

Μάθετε περισσότερα »
Η επιστήμη του Κβαντικού ΄Αλματος | Μαίρη Ζαπίτη
23 Οκτωβρίου, από 18:30 έως 21:30

H Μέθοδος που αλλάζει την ζωή σου σε δευτερόλεπτα! Μέσα σε ένα τρίωρο η Μαίρη Ζαπίτη θα βοηθήσει όλους τους παρευρισκόμενους να απελευθερωθούν από βάρη που τους μπλοκάρουν ώστε να βιώνουν την ζωή τους πιο ανάλαφρη και ξέγνοιαστη. Μέσα από αυτή την νέα κατάσταση θα μπορέσουν πιο εύκολα να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρα τους.

Μάθετε περισσότερα »
Τεχνικές Αυτοθεραπείας - Rama
24 Οκτωβρίου, από 18:30 έως 21:30

Πάρτε την υγεία σας στα χέρια σας! Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui, την ενεργειακή μέθοδο που αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τα σωματικά και ψυχολογικά νοσήματα και μάθετε ισχυρές τεχνικές αυτοθεραπείας!

Μάθετε περισσότερα »
Κίτρινο βαγόνι Πόλις
27 Οκτωβρίου, από 18:00 έως 19:00
|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

An event every week that begins at 18:00 on Κυριακή, repeating until 24 Νοεμβρίου 2019

Μια πραγματικά φανταστική ιστορία για ένα φανταστικά πραγματικό ταξίδι γεμάτο απορίες, ανατροπές, διάδραση, παιχνίδι, νοήματα και, φυσικά, ζωντανή μουσική και τραγούδι!

Μάθετε περισσότερα »
30 Οκτωβρίου, από 18:30 έως 21:30

Μέσα από αυτό το βιωματικό Εργαστήρι θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, εκεί όπου ένα “μικρό” έχει μείνει μόνο του για πολύ καιρό.
Θα το βρούμε, θα το αγκαλιάσουμε, θα το κανακέψουμε, θα το βάλουμε στην καρδιά μας και θα το κρατήσουμε εκεί για πάντα..
Γιατί εκεί είναι η θέση του… και μόνο εκεί, μπορεί να νιώσει ασφαλές και προστατευμένο.

Μάθετε περισσότερα »
Μετουσιώνοντας το stress | Μεταλληνού
31 Οκτωβρίου, από 18:30 έως 21:30

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε το Stress, μπορεί να το μετατρέψει από ψυχοπαθολογική διαταραχή σε δυναμική και δημιουργική πρόκληση. Μέσα από τις τεχνικές της καρδιάς μπορούμε να μετουσιώσουμε την φυσιολογία του στην υγιή φυσιολογία της γρήγορης ανάνηψης, ανοίγοντας τον δρόμο προς την Ανώτερη Φύση μας.

Μάθετε περισσότερα »

Νοέμβριος 2019

Αλλαγή Πορείας: Ευημερία ! Chiara Perfetti & Γιώργος Σταμούλης
7 Νοεμβρίου, από 18:30 έως 21:30
|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

An event every week that begins at 18:30 on Πέμπτη, repeating until 5 Δεκεμβρίου 2019

Θέλετε να είστε σε θέση να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας;
Σας προσκαλούμε σε μια σειρά διαδραστικών εργαστηρίων διάρκειας 5 εβδομάδων (1 απόγευμα την βδομάδα) που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε όλα τα ενεργειακά δώρα της ευημερίας και να σας αλλάξουν τη ζωή!
Μετά το τέλος των εργαστηρίων, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο!

Μάθετε περισσότερα »
Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου | Μαίρη Ζαπίτη
13 Νοεμβρίου, από 18:30 έως 21:30

Στην “Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου – Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου” μέσα από μια απλή, σύντομη αλλά βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές σου και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματός σου και όχι μόνο.

Μάθετε περισσότερα »
Ένας Χειμώνας Γεμάτος Φως! | Shakila Ιωάννα Μπράτη
20 Νοεμβρίου, από 18:30 έως 21:30

Μέσα από ένα βιωματικό σεμινάριο, θα οργανωθούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις νέες προκλήσεις που θα συναντήσουμε. Θα προετοιμάσουμε το φυσικό μας σώμα, το συναίσθημα, τον νου και το πνευματικό μας σώμα για να κρατήσουμε, αυτό τον χειμώνα, τον Ήλιο μέσα μας ζεστό και λαμπερό!

Μάθετε περισσότερα »
Αύξησε την Εσωτερική σου Δύναμη, μέσω της Συγχώρεσης και της Ευγνωμοσύνης
27 Νοεμβρίου, από 18:30 έως 21:30

Σε προσκαλούμε σ’ αυτό το αποτελεσματικό βιωματικό σεμινάριο γνώσης και πράξης, προκειμένου να γνωρίσεις πρακτικές ασκήσεις και εργαλεία συγχώρεσης και ευγνωμοσύνης οι οποίες θα σου αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Μάθετε περισσότερα »

Δεκέμβριος 2019

Απελευθερώσου από τις Ενοχές | Ανδριάννα Γεροντή
4 Δεκεμβρίου, από 18:30 έως 21:30

Έλα μαζί μας σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι να βρούμε τους λόγους που σε κάνουν να νιώθεις ένοχος, να ακούσουμε τις φωνές που σου φωνάζουν και σε απειλούν. Έλα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, συγχωρώντας τον εαυτό μας, ζητώντας την ελευθερία μας και διεκδικώντας τη Δύναμη μας.

Μάθετε περισσότερα »
Δώρα που αλλάζουν ζωές! | Χαριτίνη Χριστάκου
11 Δεκεμβρίου, από 18:30 έως 21:30

Σ’ αυτό το τρίωρο θα μάθουμε πώς ν’ αναγνωρίζουμε αυτά τα δώρα και τις ευεργεσίες που φέρνουν στην ζωή μας, θα γνωρίσουμε την ανθρώπινη ενεργειακή ανατομία στα βαθύτερα πεδία της, θ’ αναγνωρίσουμε την δύναμη με την οποία αυτά τα δώρα συνδέονται, και θα καταλάβουμε πολλά περισσότερα για τον εαυτό μας και όλους τους άλλους γύρω μας.

Μάθετε περισσότερα »
Νέα Χρονιά Μπράτη
18 Δεκεμβρίου, από 18:30 έως 21:30

Ξεκινώντας αυτό το νέο έτος, αναγνωρίζοντας την πραγματική σας αξία, μπορείτε να ανοίξετε καινούργια δεδομένα για εσάς, που θα σας φέρουν πολλές και νέες επιλογές. Ήρθε η στιγμή να αποδεχτείτε την ομορφιά, την αξία και τα συμπαντικά σας δώρα!

Μάθετε περισσότερα »
+ Export Events

Send this to a friend