Το θετικό μήνυμα της Ημέρας | Εβδομάδα 19 | Ημέρα 129

0
56

Ένας χρόνος αυτοεξέλιξης

Aπό το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ “Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης“, εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.

Εβδομάδα 19η: Απελευθέρωση από φόβους

Ημέρα 129η

Η Νοερή Επαφή

Η επαφή με αυτό που φοβόμαστε μπορεί, επίσης, να γίνει μέσα από το υποσυνείδητο και τη φαντασία. Μέσα από μεθόδους χαλάρωσης και τεχνικές θετικής προβολής, μπορούμε να φανταστούμε ότι είμαστε σε επαφή μ’ αυτό που φοβόμαστε.

Όταν φανταζόμαστε τον εαυτό μας σε επαφή με το αντικείμενο ή την κατάσταση που φοβόμαστε, μπορεί να βιώνουμε τις ίδιες συναισθηματικές και σωματικές αντιδράσεις, όπως και όταν έχουμε πραγματική επαφή. Μπορούμε τότε να φανταστούμε εναλλακτικούς θετικούς τρόπους να νιώθουμε και να αντιδρούμε στις καταστάσεις που προηγουμένως φοβόμασταν.

Αν φοβόμασταν ορισμένα ζώα, έντομα ή ακόμη και ορισμένο είδος ανθρώπων, μπορούμε να φανταστούμε ότι νιώθουμε ασφάλεια, σιγουριά και ηρεμία κατά την επαφή μαζί τους.

Μπορούμε να φανταστούμε τον εαυτό μας να νιώθει ασφάλεια, αυτοπεποίθηση και θάρρος. Μερικοί προτιμούν να προβάλλουν πως τίποτα δυσάρεστο δεν θα τους συμβεί.

Άλλοι επιλέγουν να τα οραματίζονται όλα μέσα στο Θεϊκό φως και αφήνουν τις λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί σε κάποια υψηλότερη και σοφότερη δύναμη, όπως τον Θεό.

Οραματίζομαι και βιώνω ότι νιώθω ασφάλεια παντού.

Διαβάστε περισσότερα για την απελευθέρωση από τον Φόβο από την Αρμονική Ζωή.

Ένας Χρόνος Αυτοεξέλιξης

Robert Najemy

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας