Το θετικό μήνυμα της Ημέρας | Εβδομάδα 20 | Ημέρα 134

0
32

Ένας χρόνος αυτοεξέλιξης

Aπό το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ “Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης“, εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.

Εβδομάδα 20η

Ημέρα 134η

Ακεραιότητα – Φιλότιμο

Η ακεραιότητα είναι λύση για όλα τα προσωπικά, διαπροσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματά μας. Αν και είναι τόσο απλή, δεν μπορέσαμε ακόμη να την εφαρμόσουμε.

Ακεραιότητα ή το φιλότιμο σημαίνει να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με ό,τι ανώτερο υπάρχει μέσα μας, ανεξάρτητα από τα ερεθίσματα γύρω μας. Αυτό σημαίνει να κάνουμε στους άλλους μόνον αυτό που θα θέλαμε να κάνουν εκείνοι σε μας και, φυσικά, να μην κάνουμε ποτέ στους άλλους ό,τι δεν θα θέλαμε να μας κάνουν. Τότε θα είμαστε σε αρμονία με τη συνείδηση μας, κάτι που είναι η πιο ουσιαστική προϋπόθεση για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Τότε οι πράξεις, τα λόγια και οι σκέψεις μας θα είναι πάντα ευθυγραμμισμένα με τις ανώτερες αξίες μας. Θα λειτουργούμε από τα ανωτέρα πνευματικά κέντρα της ύπαρξής μας. Θα έχουμε ευτυχία, αλλά επίσης και τη δύναμη να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που αξίζουμε και επιθυμούμε.

Η δημιουργία της αρμονίας και της ευτυχίας είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας των σκέψεων, λόγων και πράξεών μας με τη δημιουργική πηγή μέσα μας.

Σκέφτομαι, μιλάω και πράττω βάση των ανώτερων αρχών μου.

Διαβάστε περισσότερα για την ακεραιότητα από την Αρμονική Ζωή.

Ένας Χρόνος Αυτοεξέλιξης

Robert Najemy

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας