θετικό μήνυμα της Ημέρας
Aπό το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ “Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης“, εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.
Εβδομάδα 23η
Ημέρα 155η
Απελευθέρωση από προσκολλήσεις
Αναχαιτίζουμε την ευτυχία μας, όταν δεν έχουμε αυτό που πιστεύουμε ότι «πρέπει» να έχουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι. Αυτό που «χρειαζόμαστε» για να είμαστε ευτυχισμένοι είναι ένας υποκειμενικός προγραμματισμός από τα παιδικά μας βιώματα.
Άλλοι μπορούν να είναι ευτυχισμένοι χωρίς αυτό που πιστεύουμε ότι πρέπει να έχουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι. Εμείς μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι χωρίς αυτά που πολλοί άλλοι πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν για να είναι ευτυχισμένοι. Είναι ένας προσωπικός υποκειμενικός περιορισμός που θέτουμε στον εαυτό μας και εμποδίζει την ευτυχία μας.
Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι, ακόμη και χωρίς πολλές από τις προϋποθέσεις που βάζουμε στην ευτυχία μας.
Η ευτυχία είναι μια εσωτερική κατάσταση.
Δεν χρειάζεται να εξαρτάται από τους υποκειμενικούς όρους που έχουμε μάθει να θέτουμε στην ευτυχία μας.
Έχω πάντα ό,τι χρειάζομαι για να είμαι καλά.
Διαβάστε περισσότερα για τη διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων από την Αρμονική Ζωή.
Ένας Χρόνος Αυτοεξέλιξης
- Οι ανάγκες των παιδιών μας - 07/10/2022
- Σύγχυση για το Σεξ - 03/09/2022
- Oι κίνδυνοι στον πνευματικό δρόμο | Μέρος Α - 24/04/2022