θετικό μήνυμα της Ημέρας

Aπό το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ “Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης“, εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.

Εβδομάδα 23η

Ημέρα 156η

Αναβαθμίζω τις Προσκολλήσεις σε Προτιμήσεις

Ας έχουμε όσες προτιμήσεις θέλουμε και ας κάνουμε ό,τι είναι ηθικά δυνατό για να τις υλοποιήσουμε. Αλλά να ξέρουμε όμως ότι μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι ακόμη κι αν δεν έχουμε αυτό που θέλουμε. Όταν αναζητάμε να δημιουργήσουμε κάτι με το φόβο ότι δεν θα πετύχουμε, τότε υπονομεύουμε την υλοποίηση από φόβο και άγχος.

Πετυχαίνουμε πολύ περισσότερα, όταν δημιουργούμε από μια κατάσταση ηρεμίας και δύναμης, παρά από μια κατάσταση άγχους και φόβου.

Όταν κατανοούμε ότι η ευτυχία μας είναι μέσα μας και ότι μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι χωρίς όρους, τότε μπορούμε εύκολα να προσελκύσουμε αυτό που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε μια πλούσια ζωή πληρότητας. Εφόσον υπάρχουν άλλοι που είναι ευτυχισμένοι χωρίς αυτό που εμείς πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε αυτό σημάνει ότι γίνεται να είμαστε ευτυχισμένοι χωρίς αυτό – όπως μπορούν και οι άλλοι.

Αναβαθμίζω τις προσκολλήσεις σε προτιμήσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τη διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων από την Αρμονική Ζωή.

Ένας Χρόνος Αυτοεξέλιξης

Robert Najemy

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 37 βιβλίων και δάσκαλος σεμιναρίων αυτογνωσίας εδώ και 43 χρόνια με γνώσεις και τεχνικές, δοκιμασμένες & σύγχρονες για τη βελτίωση της ζωής.
Έχει πάνω από 1400 δωρεάν βίντεο στο Youtube και μια ιστοσελίδα με πάνω από 600 δωρεάν downloads.
Τα σεμινάρια της Αρμονικής Ζωής γίνονται στο Χαλάνδρι, Μαρκόπουλο, Π. Φάληρο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά, Ηράκλειο, Χίο, Ραφήνα, Κέρκυρα, Λευκωσία και Λεμεσό και επίσης στο Internet.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αρμονικής Ζωής
Robert Najemy

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας