Υλοποίησε τα θαύματα στη ζωή σου

0
217

Στο εσωτερικό μονοπάτι μας η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να ξεπεράσεις τον ίδιο τον πεπερασμένο εαυτό σου. Θα μπορέσεις να κάνεις αυτή την υπέρβαση;

 

Να ξεπεράσεις τις ενοχές του παρελθόντος, την προσκόλληση σε ένα τραυματικό γεγονός ή τον βασικό φόβο που σε κυριαρχεί ενεργειακά και σε εμποδίζει να κάνεις το μεγάλο βήμα.

Αναρωτιόμουν μικρός γιατί η ζωή μας βάζει σε δοκιμασίες, πολλά άτομα με ρωτάνε γιατί δεν είναι εύκολο το μονοπάτι της ζωή μου; Δεν έχω καλό κάρμα, τι αμαρτίες πληρώνω, γιατί να μου φέρονται έτσι…

Τα παιχνίδια του μυαλού λένε ότι υποφέρεις, είσαι αδικημένος, δεν είσαι τυχερή κ.λπ., αυτός ο λαβύρινθος σε έχει εγκλωβισμένο γιατί συγκρίνεσαι συνέχεια με τους άλλους, έχεις μάθει να μην βλέπεις μέσα σου αλλά να ταυτίζεσαι με ότι θεωρείται δεδομένο, αποδεκτό από την κοινωνία.

Στο αυτόφωτο μονοπάτι μας ο καθένας βιώνει αυτό που θεωρεί εύκολο και δύσκολο υποκειμενικά, αλλά ένα είναι το απόλυτο δεδομένο, οι δοκιμασίες για να εξελιχθείς έρχονται ώστε να ενεργοποιηθείς μέσα από την προσπάθεια.

Σκέψου αν είχες τα πάντα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις το παραμικρό θα ήσουν άβουλος, αδύναμος, οκνηρός, άτολμος, δεν θα είχες το δώρο της επιλογής και στη ζωή σου θα βίωνες την αφόρητη πλήξη του κενού, κανένας λόγος ύπαρξης.

Όμως είσαι εδώ στο τρισδιάστατο πεδίο της συνειδητής επιλογής να προσπαθείς, καθώς μέσα από αυτή την διαδικασία αναγνωρίζεις το πόσο γενναίος, επαναστατικός, ευφυής και διορατικός είσαι.

Το κάθε εμπόδιο στη ζωή αποδεικνύει την δύναμη σου, η κάθε δυσκολία είναι αυτή που σου δίνει την καλύτερη επιλογή που χρειάζεται να εφαρμόσεις στην πράξη για να βγεις νικητής. Μην αρνείσαι αυτή την ποιότητά σου, η θέληση σου σε οριοθετεί και δίνει το στίγμα στους άλλους για να σε σεβαστούν, να σε εκτιμήσουν, να σε θαυμάσουν.

Είσαι αυτός που υλοποιεί τα θαύματα στη ζωή του. Είσαι τόσο δυνατός που διαπερνάς τις ψευδαισθήσεις του κόσμου και το βλέμμα σου ταξιδεύει στο άπειρο, γεννημένος από το λαμπερό φως της αγάπης και της ελεύθερης βούλησης…

 

Newsletter εγγραφή

 

Senhar Stavros Brolias
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Senhar Stavros Brolias (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας